Een comfortabel warme winkel of showroom zorgt ervoor dat je klanten zich welkom en prettig voelen. Maar dat gaat wel gepaard met uitdagingen: de deur die steeds opent of zelfs altijd openstaat  zorgt voor veel warmteverlies. Een traditioneel verwarmingssysteem zoals luchtverwarming of gasheaters zorgt voor hoge stookkosten. De oplossing voor jou Winkel en showroom verwarming? Elektrische infraroodverwarming.

Elektrische infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar de mensen en oppervlakken zelf. Daardoor ervaar je geen warmteverlies door openstaande deuren meer. Daarbij warmen elektrische infrarood heaters zeer snel op en zijn ze geschikt voor gerichte spotverwarming. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de kassa extra bij te verwarmen. Dankzij elektrische infraroodverwarming kan je tot wel 70% op je huidige gaskosten voor verwarming besparen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw Winkel en showroom verwarming? Onze adviseur neemt het graag allemaal met je door. Bel nu voor een gratis en vrijblijvend advies over jouw Winkel en showroom verwarming.

Je Winkel en showroom verwarming verwarmen met elektrische infrarood heaters: 7 voordelen

Misschien is elektrische infrarood verwarming niet de eerste optie die bij je opkomt als je denkt aan het goedkoop verwarmen van je winkel. Toch is dit verwarmingssysteem juist een van de beste opties! Elektrische infrarood verwarming voor je winkel heeft veel voordelen. Wij hebben er 7 op een rij gezet. 

1. Energie-efficiënt

Zoals we hierboven al noemen, verwarmt elektrische infraroodverwarming direct de objecten en mensen in je winkel. Er wordt dus geen onnodige lucht verwarmd, die vervolgens weer ontsnapt door de openstaande deur. Dit maakt het verwarmingssysteem zeer efficiënt waardoor je minder energie verbruikt.

2. Kostenbesparend

Het voordeel van een lager energieverbruik? Lagere kosten! Elektrische infraroodverwarming is een stuk goedkoper dan traditionele verwarming met gasheaters. En dankzij het minimale warmteverlies van de infrarood heaters bespaar je al snel veel geld op je stookkosten.

3. Comfortabele en gezonde werkomgeving

De warmte-ervaring van infrarood heaters kan je vergelijken met de warmte van de zon. Een mooi voorbeeld hiervan is die koele voorjaarsdag waarbij de zon ineens doorbreekt. Je warmt dan direct op door de warmte van de zon. Dit gevoel ervaar je ook met infrarood heaters. Daarbij veroorzaakt een infrarood heater geen luchtcirculatie waardoor er minder stof en allergenen in de lucht verspreid worden, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere omgeving.

4. Duurzaam en toekomstbestendig

Elektrische infraroodverwarming werkt op elektriciteit. Dit maakt het een schone en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing, zonder schadelijke uitstoot. Het is een groene oplossing die perfect aansluit bij het duurzame doel van de overheid om Nederland in 2050 aardgasvrij te maken.

5. Lange levensduur en weinig onderhoud

Een elektrisch infrarood verwarmingssysteem heeft geen bewegende delen en gaat lang mee. Hierdoor is er weinig onderhoud nodig, wat de kosten verlaagt. Bovendien is het een betrouwbaar verwarmingssysteem voor jou Winkel en showroom verwarming.

6. Flexibiliteit in installatie

Onze elektrische infrarood verwarmingssysteem is heel flexibel in installatie. Dat betekent dat het eenvoudig aan te passen is aan de verwarmingsbehoeften van jouw winkel of showroom. Denk bijvoorbeeld aan het extra verwarmen van een specifieke ruimte in de winkel. Of het verwarmen van de tafel waar je met jouw klanten bepaalde mogelijkheden bespreekt. Daarbij is het makkelijk zelf te installeren. Toch liever een professional over de vloer? Onze installatiepartner komt met plezier langs voor A tot Z installatieservice.

7. Snelle opwarmtijd

In de winter een paar uur van tevoren je verwarming aanzetten zodat je winkel bij opening een aangename temperatuur heeft? Dat is verleden tijd! Elektrische infrarood verwarmingssystemen geven vrijwel direct warmte af. Daardoor voelt je winkel meteen comfortabel warm aan. 

Elektrische infraroodverwarming is dus goedkoop, efficiënt en duurzaam. Wij helpen winkels al meer dan 15 jaar om dit verwarmingssysteem met succes in te zetten. De winkel of showroom blijft comfortabel warm terwijl de verwarmingskosten dalen. Meer weten? Vraag dan nu gratis een offerte aan en ontdek hoeveel je kan besparen op je stookkosten.

De voordeligste verwarming bij
Industriële-verwarming.nl

Al 15 jaar zijn wij dé specialist in elektrische infrarood- en stralingsverwarming in de Benelux. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat je het beste advies te geven voor jou Winkel en showroom verwarming. 

Dankzij onze ruime voorraad is jouw nieuwe elektrische verwarmingssysteem snel geleverd. Deze is makkelijk zelf te installeren. Laat je de installatie liever aan ons over? Geen probleem, wij bieden via onze installatiepartners ook een installatieservice.

Wil je ook gaan besparen op de verwarmingskosten van je Winkel en showroom verwarming? Elektrische infraroodverwarming is daarvoor de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Bel nu voor gratis advies van onze adviseur.