Een werkplaats verwarmen met een traditioneel verwarmingssysteem, zoals gasheaters, zorgt voor veel nadelen. Zo gaat er veel onnodig verwarmde lucht verloren bij deuren of ramen waardoor je stookkosten stijgen. Onze elektrische infrarood- en stralingsverwarming is de ideale oplossing om op efficiënte wijze je loods te verwarmen. Werkplaats verwarming met Elektrische infraroodverwarming verwarmt direct de objecten, oppervlakken en personen waardoor er weinig energie verloren gaat aan het verwarmen van onnodige lucht. Zo bespaar je al snel veel energie. 

Meer weten over onze zuinige verwarming? Onze adviseur vertelt je precies hoe je kan besparen op je stookkosten zonder in te leveren op comfort. Bel voor gratis advies en ontdek hoe snel jij kan gaan besparen op je hoge gaskosten voor verwarming. 

 

Duurzaam werkplaats verwarmen met elektrische verwarming

Werkplaats verwarming? Wist je dat elektrische infrarood kachels de natuurlijke warmte van de zon nabootsen? Dat zorgt voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Een infrarood kachel verwarmt rechtstreeks personen en objecten, zonder luchtcirculatie. Dat betekent dus ook geen dwarrelend stof en er wordt een gezondere werkomgeving gecreëerd.

Elektrische infraroodverwarming heeft geen verbrandingsproces, wat het een stuk milieuvriendelijker maakt in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Zo kan je als bedrijf bijdragen aan de doelstellingen van de overheid voor een groenere toekomst. 

Wil je je werknemers ook een comfortabele, gezonde en duurzame werkomgeving bieden? Vraag dan gratis een offerte aan en ontdek de voordelen van Werkplaats verwarming; het elektrisch verwarmen met werkplaats kachels. 

De 6 voordelen van elektrische werkplaats verwarming

Onze elektrische infrarood- en stralingsverwarming levert rechtstreeks warmte op maat, waardoor het direct aangenaam wordt zonder grote aanpassingen. Daarbij hebben elektrische werkplaats heaters meerdere voordelen:

1. Besparen op je verwarmingskosten met een elektrische kachel

Doordat de elektrische infraroodverwarmingen heel doelgericht verwarmen, verwarm je alleen ruimtes die in gebruik zijn. Ook gaat er weinig warmte verloren bij ruimtes waar deuren open gaan of open blijven staan. Vanzelfsprekend gaan zo je stookkosten omlaag.

2. Hoge efficiëntie van een werkplaatskachel met infrarood

De stralingspanelen worden zo geplaatst zodat de juiste objecten, personen en oppervlakten verwarmd worden. De heater is erg efficiënt: bijna alle gebruikte elektriciteit wordt omgezet naar warmte. Zo gaat er weinig warmte verloren en wordt de heater optimaal gebruikt.

3. Eenvoudig zelf te installeren en gemakkelijk elektrisch verwarmen

Onze elektrische verwarmingspanelen zijn zeer geschikt voor doe-het-zelf installatie. Als je het liever uitbesteedt bieden wij via onze deskundige partners ook een installatieservice.

4. Voordelig in aanschaf en optimale warmte onder alle omstandigheden

In aanschaf is de elektrische verwarming voordelig dus zijn er lage investeringskosten, zeker als je kijkt naar hoe snel je deze terugverdient. Met een thermostaat regel je de temperatuur in alle omstanidgheden perfect.

5. Onderhoudsvrij en lange levensduur van een infrarood straalkachel

Onze werkplaatsverwarming verbruikt geen brandstof en heeft geen bewegende onderdelen. Wel moeten ze soms  worden gepoetst om vuil en stof te verwijderen, wat echter eenvoudig is door middel van een stofdoek. Dit betekent dus lage tot geen onderhoudskosten op de lange termijn voor mijn Werkplaats verwarming. 

6. Direct warm met onze zuinige heaters

Het verwarmen van een werkplaats was nog nooit zo gemakkelijk, direct comfortabele stralingswarmte, die je kan vergelijken met de warmte van de zon. Deze vorm van verwarmen is vele malen sneller dan traditionele verwarmingsmethoden zoals een gasgestookte convector of andere verwarming voor werkplaats of garage.

Verwarm je werkplaats zonder gas met elektrische stralings- en infraroodverwarming

Wil jij, net als vele andere ondernemers, jouw werkplaats elektrisch verwarmen en overstappen op elektrisch verwarmen van de werkplekken in jouw werkplaats? Begrijpelijk, want zo kan je flink bezuinigen op jouw gasrekening. Een werkplaats is meestal lastiger te verwarmen dan een gewoon woonhuis. Vaak hebben we te maken met bedrijfshallen, loodsen en grotere oppervlaktes met hoge plafonds. Deze ruimtes zijn meestal ook niet goed geïsoleerd. Met traditionele verwarmingssystemen zoals gasheaters heb je dan al snel last van warmteverlies. Dit kan flink in de kosten lopen. 

Door gebruik te maken van onze systemen als Werkplaats verwarming, verwarm je ze zo efficiënt mogelijk op de juiste plaatsen. De elektrische infrarood heaters warmen snel op en kunnen makkelijk geplaatst worden waar ze nodig zijn. Je zet je gasheaters dan enkel in om een minimale omgevingstemperatuur te behouden. Zo ga je flink besparen op je gasrekening. Liever helemaal gasloos je Werkplaats verwarming toepassen? Ook daarvoor zijn elektrische infrarood heaters zeer geschikt. 

Wij helpen je tot wel 70% te besparen op gaskosten voor verwarming. En dankzij onze grote voorraad aan verschillende formaten en uitvoeringen in elektrische infraroodverwarming, kan je hier al snel mee starten. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden. 

Het installeren en onderhouden van elektrische infrarood verwarming in de werkplaats

Het installeren van onze elektrische heaters is heel eenvoudig. Hier zijn geen gasleidingen of andere ingewikkelde systemen voor nodig. Dit maakt de elektrische infrarood verwarming zeer geschikt voor diverse omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. 

De heaters zijn geschikt om zelf te installeren. Wil je toch liever dat een onze expert jouw elektrische heaters installeert? Geen probleem, wij komen graag bij je langs.

Infraroodverwarmingen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn speciaal ontworpen om een aangename temperatuur te geven en de energierekening te verlagen. Omdat ze geen bewegende onderdelen bevatten en niet afhankelijk zijn van brandstof, zijn er minder slijtage en storingsproblemen. Met als mooi resultaat dat er lage tot geen onderhoudskosten zijn.

 

Industriële-verwarming.nl

Industriële-verwarming.nl is een initiatief van HeatXL infraroodverwarming. Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in stralings- en infraroodverwarming, Werkplaats verwarming en de marktleider in de Benelux.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor A-merk heaters en verwarming in bedrijfshallen. Je kan bij ons terecht voor advies, levering en installatie van elektrische infrarood verwarming. Welke wensen voor elektrische verwarming je ook hebt, wij zorgen voor een totaaloplossing zodat de ruimte op de meest slimme manier wordt verwarmd.

Benieuwd welk plan we voor jou hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.