industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Werkplaats verwarming

Werkplaats verwarming kopen

Werkplaats verwarming heb je het liefst met een laag energie verbruik. Goedkoop werkplaats verwarmen doe je met heater voor werkplaats. 

Infrarood heater werkplaats is een oplossingen die niet veel energie verbruikt? Ten eerste verwarm je hiermee de werkplaats direct op. Ten tweede verwarm je alleen daar waar het nodig. En ten derde je verliest geen warmte die omhoog gaat, zoals bij een traditionele verwarming.

infrarood verwarming werkplaats is zuiniger dan traditionele verwarming zoals een CV systeem of gasheaters.

Daarbij produceert de korte golf infraroodstraling warmte die niet de lucht, maar objecten en personen verwarmt. Op deze wijze wordt warmte meteen opgenomen en vastgehouden.

De elektrische bedrijfshal verwarming heeft overigens een vergelijkbare golflengte als infrarood warmtelampen. Zodoende kan de warmte direct worden gericht op de plek waar je deze hebben wilt men voel je de warmtestralen zoals de zon. Onze heaters zijn zuinige infrarood verwarmingen en kies voor goedkoop werkplaats verwarmen.

 

Infrarood werkplaats verwarming

De gemiddelde werkplek is niet erg goed is geïsoleerd. En daarbij gaat meestal om een grote en hoge ruimte. Je hebt om het pand te verwarmen veel energie nodig.

Het verhogen van de luchttemperatuur op een werkplaats is een slecht idee is, want naast de slechte isolatie en de grootte van het pand zorgt dat de warme lucht naar het plafond gaat en ontsnapt. Het duurt uren als het geen dagen kost om een groot bedrijf te verwarmen. Dat is niet erg kosten effectief.

Een infrarood verwarming is de oplossing, zodat je het bedrijf en medewerkers weer warm krijgt. De temperatuur werkplaats wordt voordelig en snel opgewarmd. Het verwarmen van werkplaats is altijd direct. Knop aan en het is warm.

Industriele heater plaats je op de muur, op een standaard of op het plafond. De werkplaats verwarming kan je tot 8 meter hoog ophangen, wat gunstiger is dan een werkplaats verwarming op gas die je altijd dichtbij moet ophangen. Start met goedkoop werkplaats verwarmen met industriele elektrische heaters van industriele-verwarming.nl

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Energie besparing met werkplaats verwarming

Wil je graag besparen op het energieverbruik en wil je graag overstappen naar een milieuvriendelijker manier van werkplaats verwarming?

Dan is korte golf infrarood straling de ideale oplossing. De infrarood verwarming van Industriële verwarming biedt een uitstekend comfort en de beste warmte met direct berekenbare lage bedrijfskosten.

Werkplaats verwarming is toepasbaar in:

 • garages
 • loodsen
 • voedselindustrie
 • ATEX-zones
 • houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
 • werkplaatsen metaalbewerking
 • opslagruimtes en bijbehorende kantoor units
 • assemblage loodsen

Voor de werknemers in het warmtebereik  voelt de omgevingstemperatuur aangenaam warm aan. Terwijl de rest van de hal niet hoeft te worden verwarmd. Hierdoor bespaar je energie uit en dus ook energiekosten. Energiezuinig en kostenbesparende industrie heaters.

Koop een elektrische heater met infrarood in onze webshop winkel of vraag een vrijblijvende offerte op.

Positie van werkplaats verwarming

De positie van de werkplaats verwarming is van belang, zodat je de juiste warmte ontvangt. Het beste is om de elektrische heater werkplaats boven hoofdhoogte te plaatsen in een hoek van ongeveer 45 graden. Zo raken de infrarood stralen de zijkant van het lichaam. Dit voelt erg lekker aan.

De elektrische kachel werkplaats moeten op tenminste 3 meter hoogte worden geplaatst. Op deze manier heeft de verwarming werkplaats een groot warmtebereik. Tevens is de veilige afstand voor de korte golf infrarood straling. De verwarmingen kunnen natuurlijk ook nog hoger worden opgehangen, op bijvoorbeeld 8 meter.

Laat je goed informeren welk vermogen je nodig hebt voor welke hoogte en ruimte. Het vermogen is afhankelijk van drie factoren:
– de hoogte van het pand
– de isolatiewaarde
– het aantal m2 dat verwarmt moet worden.

Zorg ervoor dat de infrarood stralen niet worden onderbroken. Plaats nooit een stelling of ander object voor de warmtestraler infrarood op de werkplaats. Dit levert namelijk warmte verlies op. Rendement is belangrijk, Een exact infrarood rendement panelen ligt ongeveer op 86% en bij infrarood heaters tot wel 97%. Dit is echter wel afhankelijk van de stralingseffectiviteit dat wordt opgewekt door de oppervlaktetemperatuur, isolatie en oppervlakte.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Goedkoop werkplaats verwarmen

Goedkoop werkplaats verwarmen voor industriële productie omgevingen. Industriële bedrijfshallen, loodsen en magazijnen zijn moeilijk te verwarmen vanwege de grote oppervlakte en hoogte.

Een goed binnenklimaat is van belang in zones waar assemblage plaatsvindt en waar tevens de medewerkers stil zitten. Doelgericht verwarmen van werkplaats met infrarood heaters is daarvoor de oplossing.

Een grote bedrijfshal verwarmen door middel van convectiewarmte is een kostbare manier. Vaak zijn grote hallen, loods of schuur niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht snel naar buiten ontsnapt. Stop nu met werkplaats verwarming op gas en stap over op werkplaats elektrische heaters.

Wij kunnen jou een offerte geven om goedkoop de werkplaats te verwarmen met infrarood heaters. Voordelige industriele verwarming voor bedrijfshal verwarmen.

Verwarming voor werkplaats

Door de werkplaatsen met infrarood heaters te verwarmen houd je de warmte op de plek waar het moet zijn. Industriële infrarood verwarming voor werkplaats zijn namelijk heel goed in staat een zone direct van warmte te voorzien.

Verwarming met infrarood straling is een efficiënte en tevens goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood heater niet de koude lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. Het is een aangename en comfortabele warmte.

Je kan het vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. De objecten nemen vervolgens op hun beurt de warmte op van de bedrijfshal heaters. En de stralen weerkaatsen het ook weer terug de ruimte in. De warmtestraler infrarood is handig voor iedere werkplek. Ook als mobiele verwarming te verkrijgen.Start met industriele infrarood verwarming voor werkplaats.

Wij installeren jouw werkplaats verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen werkplaats verwarming

 • Zone heating, daar waar het nodig is
 • Zeer efficiënte technologie
 • Te combineren met zonnepanelen
 • Zuinig lokaal verwarmen
 • Lage bedrijfskosten door energie besparen
 • Geen opwarmtijd maar direct volledig vermogen
 • Lage verbruikskosten door gerichte warmte
 • Lage installatie kosten
 • Grote betrouwbaarheid
 • Simpel te regelen en aan te sturen
 • Zowel vast als draagbaar te verkrijgen
 • Geen onderhoud, geen onderhoudskosten
 • Diverse mogelijkheden: hangend, staand of mobiel model
 • Eenvoudige en snelle installatie
 • Efficiënte en veilige manier van verwarmen
 • Juiste balans van luchtvochtigheid
 • Geen last van rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën
 • Gezonde warmte. Infrarood stralen werken ontspannend op ons lichaam
 • Korte golf straling, wat betekent dat deze niet gevoelig zijn voor luchtverplaatsingen
 • Aangename warmte, zoals de zonnestralen
 • Beschermklasse IP65. Spatwater dicht professioneel apparaat en tevens regendicht in alle richtingen.
 • Verstelbare kantelhoek met grote verwarm radius.
 • Weersbestendig materiaal
 • Hoogwaardige elegant design
 • Op afstand temperatuur regelen en instellen via thermostaat en app
 • Gemakkelijke en snelle installatie op 230 v
 • CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.
 • Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
 • Droge en schimmel vrije muren
 • Geruisloos en geurloos

Gezonde verwarming werkplaats

Een infrarood straler is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook gezonde warmte voor het personeel.

Doordat infrarood verwarming niet de lucht verwarmt, maar de objecten en mensen, heb je geen luchtcirculatie. Daardoor heb je ook geen last van rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën. Dit is bijzonder aangename voor mensen met astma of luchtweg problemen.

Tevens hebben de infrarood stralen van de heater bedrijfshal een ontspannende werking op de spieren van de mens. De industriële infrarood verwarmingen maken gebruik van kwarts halogeen infrarood met een korte golf.

De korte golf infrarood straling, ir-a, is zeer efficiënt en zet nagenoeg alle opgenomen energie om in comfortabele stralingswarmte zonder voorverwarmen. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen wordt zonder dat de lucht daadwerkelijk warm wordt.

Afhankelijk van het aantal wattage wat je nodig hebt, bijvoorbeeld 3000 watt, kan de infrarood verwarming opgehangen worden tussen de 3 en maximaal 12 meter. Zonder voorverwarmen projecteert de verwarming de infrarood stralen naar beneden. En dat op vierkante meter nauwkeurig.

Elektrische heater is zuinig in verbruik. Je verwarmt namelijk aan de zone, daar waar het nodig is. Deze moderne manier van verwarmen zorgt ervoor dat je niet de gehele industriële ruimte hoeft te verwarmen. Maar alleen de zone waar de werkplekken zich bevinden. Elektrische infrarood heaters zijn ook als mobiele infrarood verwarming te verkrijgen.

Wil je in aanmerking komen voor subsidie infrarood panelen voor bedrijfshal verwarmen, de KIA Subsidie en/of EIA subsidie? Vraag de medewerkers van Industriele  verwarming naar alle mogelijkheden voor je elektrische verwarming werkplaats en heater voor werkplaats.

Een werkplaats verwarmen, kies voor industriele heaters voor bedrijfshal verwarmen, loods verwarming, verwarming bedrijfsruimte, werkplaats verwarming en infrarood verwarming magazijn van Industriele-verwarming.nl