industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Verwarming industriehal

Bespaar op verwarming industriehal

Zuinige verwarming industriehal, is dat mogelijk? Ja dat is zeker mogelijk met de infrarood verwarming van Industriele verwarming. Daarmee verwarm je in mum van tijd de industriehal plaatselijk en alleen op tijden dat het nodig is.

Je bespaart daardoor op de energiekosten en tevens ga je onmiddellijke energieverspilling tegen. Natuurlijk resulteert dat direct in lagere bedrijfskosten.

Tenslotte maak je optimaal gebruik van de warmte. Je hebt geen last meer van opwarmtijd en houd je de werkplek comfortabel warm, zonder verspilling van energie.

Infrarood verwarming is daarmee een ideale manier om een industriehal te verwarmen. Zuinig, eenvoudig te gebruiken en overal beschikbaar. Waar jij de warmte wilt en alleen daar waar het nodig is.

De nadelen van traditionele verwarming

Bij luchtverwarming wordt de lucht verwarmd door een centrale verwarming of een gas heater. Dit zijn direct gestookte of indirecte gestookte heaters. Hierbij circuleert de lucht door de ruimte. In veel gevallen is dit een verspilde manier van verwarmen. Zeker wanneer een gebouw of loods groot is en slecht is geïsoleerd.

Op deze manier er veel energie verloren en dat betekent dat je vaak voor niets stookt. Bovendien heb je met CV of een andere vorm van verwarming vaak een opwarmtijd nodig.

Jouw industriehal verwarmen kost daardoor extra tijd en ook dan is er altijd nog sprake van verspilling.

Allereerst moet je de hele ruimte verwarmen, wil je enig comfort van warmte voelen. Dit is uiteraard een flinke kostenpost. Daarnaast zijn loodsen of grote gebouwen vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de indirect gestookte warme lucht naar buiten ontsnapt.

Wij installeren jouw verwarming industriehal vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt infrarood verwarming industriehal

De infrarood verwarming industriehal daarentegen verwarmt niet de lucht, zoals convectoren dat doen. De elektrische heaters verwarmen namelijk direct de objecten en mensen in de ruimte.

De objecten houden de warmte vast. Daarnaast weerkaatsen de infrarood stralen op bijna alles wat zich in de ruimte binnen het bereik van de heater elektrisch bevindt.

Deze gerichte manier van verwarmen is zeer efficiënt. Daarnaast circuleert de lucht niet, waardoor je geen last hebt van stofcirculatie. Tevens droogt de lucht niet uit, je behoudt daardoor een goede luchtvochtigheid in het pand.

De industriële warmtestralers van Industriele verwarming gebruiken allemaal de korte golf infraroodstralen. Dit zijn de HeatXL halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben.

Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten.

Gerichte warmte

Met infrarood verwarming verwarm je alleen daar waar het nodig is. De mobiele infrarood heaters zet je exact neer daar waar de warmte gewenst is.

Heb je een vaste werkplek in de industriehal en wil je deze verwarmen? Dan hoef je niet te kiezen voor een mobiele verwarming. Je kan namelijk ook een infrarood straler boven je monteren of aan de wand.

Met infrarood verwarming om je heen werk je comfortabel. De warmte die wordt afgestraald verwarmt niet de lucht, maar de objecten en mensen die in het bereik van stralers bevinden.

De directe infrarood stralen worden door ons lichaam opgenomen. Dit voelt heel comfortabel en ontspannend aan. Infrarood stralen hebben tevens een therapeutisch werking op het menselijk lichaam.

Daarnaast heb je geen luchtcirculatie. Vooral astma patiënten of personen die luchtweg problemen hebben hier veel baat bij.

De infrarood warmte voelt heel natuurlijk aan, net zoals de zonnestralen die op je lichaam schijnen. Bovendien is de lucht om u heen lekker fris en niet benauwd.

industriele verwarming voor verwarmen werkplaats met industriele infrarood verwarming en warmtestraler infrarood infrarood verwarming magazijn
industriele verwarming verwarmen van werkplaats met infrarood stralingsverwarming infrarood verwarming magazijn
industriele verwarming voor goedkoop werkplaats verwarmen met industriele elektrische heaters
industriele heater

Zuinige en comfortabele verwarming industriehal

Zuinige verwarming industriehal, het leek onmogelijk maar niets is minder waar. Industriële heaters verwarmen alleen waar en wanneer jij dat wilt.

Bovendien is de warmte zeer comfortabel. De stralers van industriële heaters voelen aan als warmte van de zon en daardoor voel je direct comfort. Tevens warmen ze alleen de zone op, daar waar het nodig is. Je verspilt daardoor geen extra energie door ruimtes op te warmen die niet nodig zijn.

De warmte voelt prettig en is uitstekend voor uw fysiologie. Bovendien is het licht van de heaters neutraal en aangenaam en wordt het eventueel gecorrigeerd door de gebruikelijke bedrijfsverlichting.

De voordelen van verwarming industriehal

  • – Energiebesparing
  • – Lage bedrijfskosten
  • – Zuinig dor alleen plaatselijk verwarmen
  • – Geen opwarmtijd, directe warmte
  • – Eenvoudig aan te sturen
  • – Monteerbaar en mobiel
  • – Betrouwbaar
  • – Geen onderhoud kosten
  • – Snelle en eenvoudige montage
  • – Te combineren met zonnepanelen