industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Helios HP1 – Infrarood heater verwarmt 12m2

De Helios HP1 infrarood heater die 12m2 verwarmt. De krachtige industriële straler Helios HP1 van het merk Star Progetti heeft een vermogen van 2000 Watt. Dit is ruim voldoende voor het verwarmen van een oppervlakte tot 12 m2.

De Italiaanse Star Progetti heaters blinken uit in hun warmte overdracht. Dit is te danken aan de unieke titaan spiegel technologie. Daardoor bespaar je op het verbruik. De korte golf infrarood straler Helios HP1 geeft direct warmte, zodra je infrarood verwarming aanzet.

Geschikt voor binnengebruik in industriële panden, zoals werkplaatsen, magazijnen en bedrijfshallen. De Helios HP1 infrarood heater van Industriële verwarming kan je zowel aan de muur of plafond monteren.

Specificaties Helios HP1

Aanbevolen ophang hoogte: 2,7 – 3,0 meter
Capaciteit: 12 m2
Vermogen: 2000 Watt
Gewicht: 4,4 kg
IP beschermingsgraad: IP20

Waar is infrarood heater Helios HP1 voor geschikt?

De Helios HP1 infrarood heater is geschikt als bedrijfshal verwarming, werkplaats verwarming, garage verwarming en magazijn verwarming. De industrie verwarming is ook geschikt als buiten verwarming. Je kan iedere werkplaats verwarmen met deze infrarood straler en je bespaart direct op de energiekosten. Een industrieel pand is vaak groot en niet goed geïsoleerd. De deuren staan veel open en is een grote ruimte. Grote ruimte elektrisch verwarmen doe je met de Helios HP1 infrarood heater.

Energiezuinige verwarming

De Helios HP1 infrarood heater is zeer zuinig in verbruik en heeft maar weinig elektriciteit nodig om een werkplaats te verwarmen. De werkplaats verwarming zorgt ervoor dat  liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte. De infrarood heater heeft geen opwarmtijd, waardoor je ook energie bespaart. Bepaar honderden euro’s op je verwarming en ga voor infrarood straler die een zone verwarmt alleen wanneer het nodig is.

Helios HP1 infrarood heater

Gezonde verwarming

Infrarood verwarming is een zeer aangename warmte en ook nog eens gezond. Infraroodstraling werkt diep door in de huid en zorgt dat spieren en het gestel beter functioneren. De infrarood stralen van de Helios HP1 infrarood heater dringen door tot het lichaam waardoor moleculen in beweging komen en zo warmte veroorzaakt. Naast een prettig en ontspannend gevoel vermindert infraroodstraling de rug- en nekklachten, spierpijn en stimuleert het de bloedcirculatie en verlicht reumatische klachten. Gezonde verwarming voor je medewerkers.

De infrarood heater van Industriële verwarming is aanrader als loods verwarming.
Koop nu de Helios HP1 infrarood heater of vraag een vrijblijvende offerte op.

 371,07