industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Ecosun industriële heatstrips – 1200 watt – 1550x150x60 mm

Ecosun industriële heatstrip 1200 watt

Industriële heatstrip van het merk Ecosun is een hoge temperatuur infrarood verwarming met lange golf ir straling. De infrarood heatstrip bereikt een temperatuur van 350°C. Het is een compacte heatstrip met een hoog vermogen wat resulteert in krachtige warmte. De Ecosun industriële heatstrip 1200 watt van is één van de best verkochte heatstrips op Industriele verwarming, want goedkoop in aanschaf en een laag energieverbruik. Koop het nu in online winkel of vraag een offerte aan, want wij kunnen de Ecosun industriële heatstrip 1200 watt ook installeren.

Ecosun heatstrips worden toegepast in industriële omgevingen, zoals loodsen, bedrijfshal en werkplaatsen. Dankzij de IP44-klasse is de heatstrip van Ecosun stof- en spatwaterdicht.

De behuizing van de infrarood heatstrip is afgewerkt met een zijdemat poedercoat laag in de kleur RAL 9010 en RAL 9016 ANC. Het verwarmingselement van de heatstrip bestaat uit High Grade Solid State Aluminium lamellen die een krachtige lange golf infraroodwarmte straalt, die volledig onzichtbaar is voor het menselijk oog.

Goedkoop verwarmen zonder gas

Start met goedkoop verwarmen zonder gas, want een infrarood heatstrip is goedkoper in verbruik dan een gas kachel. Een industriele heatstrip straalt een gezonde infrarood straling op je medewerkers en is in verbruik goedkoper dan gas. De Ecosun industriële heatstrip 1200 watt is een elektrische verwarming en is gemakkelijk op het plafond te plaatsen.

Bedrijfshal verwarmen

Een bedrijfshal verwarmen met de Ecosun industriële heatstrip 1200 watt is een aanrader, want de heatstrip kan je gemakkelijk op een plafondrails en/of aan het plafond kan hangen. De hoge temperatuur van 350 graden Celsius en de ruim anderhalve meter lengte zorgt ervoor dat de infrarood verwarming goed de medewerkers bereikt. Bedrijfshal verwarmen met de Ecosun industriële heatstrip 1200 watt.

Werkplaats verwarming

De Ecosun industriële heatstrip 1200 watt is een goede werkplaats verwarming en zeker een goedkope infrarood verwarming. De Ecosun industriële heatstrip 1200 watt kan je op 3 meter tot 8 meter hoogte hangen. De werkplaats verwarming zorgt dat een zone tot 22 graden kan worden verwarmd.

Loods verwarming

Ecosun industriële heatstrip 1200 wat is geschikt als loods verwarming en de werkplekken kan je uitstekend verwarmen. De industriele verwarming zorgt ervoor dat zones in de koude loods snel op de juist temperatuur komt. Zet de loods verwarming aan en het wordt direct warm. Je hoeft niet uren of dagen te wachten op een gas verwarming, want je krijgt het direct lekker warm.

Koop Ecosun industriële heatstrip 1200 watt

De Ecosun industriële heatstrip 1200 watt van Industriele verwarming is een zuinige infrarood verwarming. Grote ruimte elektrisch verwarmen zonder veel geld kwijt te zijn? De industrie verwarming is een sterke infrarood verwarming geschikt voor elektrische verwarming grote ruimte en als centrale verwarming industrie. Elektrisch verwarmen begint met infrarood verwarming.

Ecosun industriële heatstrip 1200 watt infrarood verwarming van industriele-verwarming

FAQ

Hoe werkt een infrarood verwarming?

Waarom infrarood verwarming?

Welke elektrische verwarming kopen?

Hoe kan ik subsidie aanvragen?

 

 

 379,00