industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming op iedere werkplaats inzetten

Ben je op zoek naar een mobiele infrarood verwarming waarmee je op een zuinige manier lokaal kunt verwarmen? Dan is korte golf infrarood verwarming een ideale oplossing.

Met deze warmtestralers hoef je niet een hele ruimte te verwarmen als dat niet nodig is. Daarbij kan je de straling precies richten op de locatie waar jij wilt werken. Alleen deze zone verwarm je, waardoor je zuinig omgaat met de energie.

Door zone gericht te verwarmen bespaar je jaarlijks flink op de verwarmingskosten. Tevens is het ook duurzamer, efficiënter en effectief.

Je verwarmt namelijk de rest van de omgeving niet. Juist daardoor is mobiele infrarood verwarming een zeer efficiënte verwarming methode.

Mobiele infraroodverwarming van Industriele verwarming met korte golf stralen verwarmt de werkplek. Flexibel werken met een verplaatsbare verwarming voor industriële ruimtes. De lange golf bijzet kachel geschikt voor woning. Met onze IR heaters heb je altijd de zon binnen handbereik.

Er zijn situaties waarbij direct warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industriele bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn of loods waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is.

Ook op een kantoor zijn er tal van voorbeelden te bedenken wanneer een mobiele infrarood verwarming van pas kan komen. Zoals in een koude zone in de bij het raam of een ingang. Een bijzet kachel zorgt dan voor comfortabele warmte.

Hoe werkt mobiele infrarood verwarming?

Met mobiele infrarood verwarming zorgt je voor ruimte- en zone verwarming. Doordat de infrarood heater mobiel is, plaats je deze heel makkelijk op de plek waar je de warmte nodig hebt.

Denk daarbij aan een loods of magazijn. Maar ook in een andere industriële omgeving werkt infrarood heater heel goed. Je neemt de mobiele infrarood heater mee, naar de plek waar je aan het werk bent.

De stralers van de mobiele kachel werken meteen en nauwkeurig. Ze hebben geen opwarmtijd nodig. Je voelt direct de warme infraroodstralen op je lichaam. Dit is een comfortabele en aangename warmte om in te werken.

Door de directe warmte is een infrarood verwarming een veel betere warmtebron. Zeker in vergelijking met andere soorten verwarming die op basis van luchtverwarming werken.

Overigens zijn ook de verbruikskosten laag. Bovendien heeft elektrische infrarood verwarming dezelfde warmtestraling als de zon.

Samengevat zorgt het voor een direct en comfortabel warmte gevoel.

 • – Directe warmte zonder verspilling
 • – Lage verbruikskosten
 • – Comfort op de juiste plaats
 • – Beschermt tegen vocht en kou
 • – Simpel bedienbaar met controller
 • – Geen verkwistende opwarm periode
 • – Geluidloos lokaal verwarmen
 • – Betrouwbare superieure kwaliteit
 • – Te combineren met zonnepanelen

Verplaatsbare heaters voor elke industrie

Vrijblijvende offerte aanvragen

Losse verwarming

Losse verwarming is handig als je extra warmte nodig hebt in je bedrijfspand of op  een industriële werkplaats. Met een mobiele infraroodverwarming hebben je medewerkers het niet meer koud. De mobile infrarood verwarming is gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een normale elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten infrarood bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. 

Met een verwarming werkplaats de mobiele elektrische verwarming heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats in een loods, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Toepassing van mobiele infrarood systemen

Mobiele infrarood verwarming is ideaal te gebruiken in grote ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Een werkplaats verwarming, mobiele of vast is de beste uitkomst.

Denk hierbij aan loods verwarmen, garages, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, werkplaatsen metaalbewerking of opslagruimtes en bijbehorende kantoorunits.

Ook bieden wij diverse oplossingen voor het energie zuinig infrarood verwarming magazijn. Welke verwarming bedrijfsruimte of bedrijfshal verwarmen je ook kiest, de oplossing is zuinige infrarood verwarming.

Wat is de technologie achter infrarood straling?

De industriële mobiele verwarming maakt gebruik van de korte golf infrarood straling. Infrarood kent vervolgens drie soorten golflengtes. Korte, midden en lange golf.

De golflengte bepaalt vervolgens hoe krachtig de infraroodstralen zijn. Hoe krachtiger hoe ‘scherper’ de warmte stralen aanvoelen. De infrarood stralen zijn onderverdeeld in drie groepen, te weten:

 • – Infrarood-A: korte golf infrarood– vlak bij het zichtbare rode licht (700°C+). Wordt toegepast als industriële heaters.
 • – Infrarood-B: middengolf (ca. 250—700°C) – donkerrood licht. Zijn therapeutische verwarmingen, zoals infrarood sauna’s.
 • – Infrarood-C: lange golf (<250°C) – straalt geen zichtbaar licht uit. Wordt toegepast bij de infrarood verwarmingen voor woningen en ook kantoren.

Energiezuinig en comfortabel met de mobiele verwarming

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke industriële heater van jouw werkruimtes?

Dan zijn mobiele korte golf infrarood stralers het ideale antwoord. De infrarood verwarming verwarmt direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten.

Kom bij ons langs en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Wil je subsidie infrarood panelen aanvragen? Hiermee kunnen wij je goed helpen.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Waarom traditionele verwarming niet werkt

Traditionele verwarming in een industriële ruimte werkt niet omdat de lucht wordt verwarmd. Een grote bedrijfshal verwarmen door middel van convectiewarmte is daarom een kostbare wijze.

Vaak zijn grote loodsen, bedrijfshallen, schuren of garage niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht snel naar buiten ontsnapt.

Bij hete luchtverwarming, zoals een CV, drijft de warmte weg van de plek waar je het juist nodig hebt. Daarnaast gaat veel warme lucht direct verloren, bijvoorbeeld door openstaande deuren.

De ruimte verwarmen op een traditionele wijze werkt ook niet, omdat warme lucht eerste naar het plafond stijg. Voordat je als werknemer de warmte voelt ben je uren of misschien wel dagen verder.

Industriële ruimtes zijn namelijk hoog en groot. Een hal van 8 meter hoog is heel normaal.

Met convectie verbruik je veel energie, terwijl je er weinig profijt van de warmte hebt. Daarnaast duurt het heel erg lang voordat het industrieel pand ook maar iets warm is.

Kortom dat is niet erg kosten efficiënt en tevens heel energie verspillend.

Waar is mobiele infrarood verwarming te koop?

De mobiele industriële verwarming is te koop via onze site in de webshop of dan wel bij meer dan 450 winkels in Nederland en België. Industriële verwarming heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarood verwarming ervaren. Onze infrarood adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice. De kosten infrarood verwarming worden goed aan je uitgelegd.

De verschillende typen elektrische heaters, staande en hangende, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit op deze site is gebruiksvriendelijk.

Industriele verwarming levert de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.

Mobiele verwarming kopen in onze online winkel