Kies voor efficiënte en kostendrukkende magazijn verwarming met onze elektrische infrarood- en stralingsverwarming. Traditionele verwarmingssystemen zoals gasheaters hebben aanzienlijke nadelen, zoals warmteverlies bij deuren en ramen. Dit resulteert in stijgende stookkosten. Magazijn verwarming met infraroodverwarming biedt een oplossing door direct objecten, oppervlakken en personen te verwarmen. Dit vermijdt onnodige verwarming van de lucht en zorgt voor een comfortabele werkomgeving. Zo bespaar je met Magazijn verwarming al snel tot wel 70% op je huidige gaskosten!

Ben je nieuwsgierig? In een gratis gesprek met onze adviseur leer je direct hoe je makkelijk kan besparen op je gaskosten. Daarbij zorgen we natuurlijk wel voor een comfortabele warme werkomgeving. Neem nu contact op en ontvang kosteloos een vrijblijvend advies over Magazijn verwarming.

Goedkope en duurzame verwarming van je magazijn

Elektrische infrarood verwarming bootst de natuurlijke zonnewarmte na omdat het direct oppervlakten en personen verwarmt. Dit zorgt voor een aangenaam warmtegevoel. Daarbij vermijdt het luchtcirculatie en dwarrelend stof waardoor er een gezondere werkomgeving ontstaat. Het ontbreken van een verbrandingsproces maakt het elektrische verwarmingssysteem milieuvriendelijk, waardoor je de ecologische voetafdruk van je bedrijf verkleint. 

Doordat het systeem flexibel in te zetten is, verwarm je alleen waar het echt nodig is. Ongebruikte ruimtes kunnen zo een lagere omgevingstemperatuur behouden terwijl je met spot verwarming de werknemers een comfortabel warme werkplek biedt. Goedkoop en effectieve Magazijn verwarming dus. 

Vraag nu gratis een offerte aan en ontdek hoe snel jij kan besparen op de verwarming van je magazijn.

De 6 voordelen van je magazijn elektrisch verwarmen

Je magazijn elektrisch verwarmen heeft veel voordelen.
Wij zetten de 6 belangrijkste voordelen op een rij:

1. Kostenbesparend

Dankzij de gerichte verwarming, verwarm je alleen daar waar het echt nodig is. Dit betekent dat je alleen de ruimtes die in gebruik zijn verwarmd. Ook heeft elektrische infraroodverwarming een zeer laag warmteverlies. Zo minimaliseer je je energieverbruik en verlagen je stookkosten. 

2. Hoge efficiëntie

Een elektrische infrarood heater zet bijna alle gebruikte elektriciteit om naar warmte. Dit maakt de elektrische infrarood verwarming erg efficiënt. Er gaat weinig warmte verloren doordat de juiste objecten en personen verwarmd worden. 

3. Eenvoudige installatie

Ons systeem is zeer geschikt voor doe-het-zelf installatie waardoor je tijd en geld bespaart. Natuurlijk bieden wij ook een professionele installatieservice waarmee je alles aan een specialist kan laten.

4. Voordelig in aanschaf

Omdat er geen ingewikkelde aanpassingen nodig zijn in de infrastructuur van je gebouw, is elektrische verwarming een betaalbare verwarmingsoplossing. Zeker gezien de snelle terugverdientijd van je investering.

5. Onderhoudsarm en duurzaam

Het elektrische infrarood verwarmingssysteem heeft geen brandstof nodig. Dit maakt het een veilige en duurzame oplossing. Daarbij heeft het geen bewegende onderdelen. Dit zorgt voor weinig tot geen onderhoudskosten op lange termijn.

6. Direct warm

Elektrische infraroodstralers geven direct warmte, in tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen. Deze warmte kan je vergelijken met de warmte die je voelt van de zon. Je werknemers ervaren dus een snelle opwarming voor direct comfort. 

Bespaar tot wel 70% op gaskosten voor verwarming en geniet van een duurzame, kosteneffectieve magazijn verwarming. Vraag een gratis offerte aan en ontdek hoe eenvoudig en snel je kunt besparen op de verwarming van je magazijn.

Infrarood verwarming voor je magazijn

Overstappen op elektrische infraroodverwarming voor je magazijn biedt aanzienlijke besparingen op de gasrekening. Vooral bij moeilijk te verwarmen ruimtes zoals een magazijn. Onze infrarood heaters zijn efficiënt, flexibel te plaatsen en warmen snel op. Zo bespaar je al snel veel geld op je gaskosten. Wil je liever volledig gasloos verwarmen? Elektrische infraroodverwarming biedt ook daarvoor een uitstekende oplossing.

Industriële-verwarming.nl: marktleider in de Benelux

Industriële-verwarming.nl is een initiatief van HeatXL infraroodverwarming. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in elektrische stralings- en infraroodverwarming. We helpen bedrijven in verschillende branches om duurzame en kosteneffectieve verwarming te realiseren. Daarbij zorgen we voor een totaaloplossing voor de verwarming van: 

Dankzij onze grote voorraad A-merk heaters kunnen wij zorgen voor een snelle levering. En met de eenvoudige doe-het-zelf installatie geniet je binnen de kortste keren van je slimme en efficiënte magazijn verwarming. Heb je toch graag een professional die je helpt met de installatie? Geen probleem. Onze installatiepartners ontzorgen je met onze A tot Z installatieservice. Neem nu vrijblijvend contact op voor advies, levering en installatie van elektrische infraroodverwarming voor jouw Magazijn verwarming.