industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Loods verwarming

Loods verwarming kopen

Een goede loods verwarming vinden is niet altijd een eenvoudige klus. Vaak zijn loodsen groot en hoog. Warme lucht stijgt bij gaskachels en traditionele verwarming omhoog en blijf daardoor onder het hoge plafond hangen.

Dat is niet erg zuinig in gebruik, want voordat je beneden in de loods kan profiteren van de comfortabele warmte heb je al veel energie verspild met een gaskachel loods.

Met een elektrische verwarming loods is dit heel anders. De loods verwarming verwarmt namelijk direct de werkplek en de werknemers zelf. Precies daar waar je de warmte nodig hebt. Infrarood verwarming verwarmt vervolgens niet de lucht, maar de objecten en personen waar de warmte op gericht is.

Daardoor heb je een comfortabele warmte, exact op de plek waar het nodig is. Loods heaters zijn uitermate geschikt voor gericht en lokaal verwarmen. Ideaal voor een grote en hoge loods. Goedkoop loods verwarmen doe je met infrarood verwarming en daarmee bespaar je veel geld op de energie factuur. De heater loods is er in verschillende maten en watts te verkrijgen.

Verwarming loods in combinatie met zonnepanelen

Een elektrische verwarming loods met zonnepanelen zorgen voor de ultieme groene energie rekening. Stop met de gaskachel en stap nu over op een infrarood heater als loods verwarming. Goedkoop loods verwarmen en meteen klaar zijn voor de toekomst.

Heater loods heb je vanaf 1000 watt en kan 12m2 goed verwarmen. Een heater verwarming kan wel 8 meter hoog aan het plafond hangen en dan wordt het nog lekker warm. Kies voor de elektrische verwarming loods met zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van infrarood loods verwarming

Eén van de grootste voordelen van infrarood verwarming loods is de besparing van energie. Je verwarmt de loods heel lokaal en daardoor is deze warmtestraler infrarood een stuk zuiniger.

Tevens hebben de infrarood heaters loods verwarmingen geen opwarmtijd nodig. Je zet ze aan en profiteert direct van de heerlijke warme stralen. Dit is met een traditionele verwarming niet het geval.

Doordat de loods verwarming direct warmte genereert bespaar je ook gelijk op de bedrijfskosten. Infrarood verwarming loods is eenvoudig te monteren en heeft geen onderhoud nodig.

Loodsverwarming is simpel te regelen en eenvoudig aan te sturen met de thermostaat. Vind je niet alleen de lagere bedrijfskosten belangrijk maar ook het milieu? Combineer dan de infrarood verwarming loods met zonnepanelen. Dit levert je nog een grotere besparing op.

Voordelen infrarood loods verwarming op een rij:

 • Zone verwarming, daar waar het nodig is.
 • Zeer efficiënte verwarming technologie.
 • Diverse mogelijkheden: hangend, staand of mobiel model.
 • Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
 • Aangename directe warmte.
 • Geruisloos en geurloos
 • Lage installatie kosten.
 • Geen onderhoudskosten.
 • Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
 • Juiste luchtvochtigheid in de ruimte, waardoor je geen droge ogen krijgt.
 • Aangename en gezonde warmte.

Wij installeren jouw loods verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Elektrische verwarming loods

Overstappen op elektrische verwarming loods. Het is een goede keuze. Met warmtestraler infrarood bespaar je enorm op energiekosten. Wil je echt zuiniger stoken in de loods, of wil je net zoals vele andere bedrijven overstappen op “all-electric”?

Dan is elektrische verwarming loods een ideale oplossing. Loods heaters zijn ook in  mobiele verwarming te verkrijgen. Eenvoudig in te stellen en te bedienen. Via het standaard bedrijfsregelsysteem of een thermostaat. Werkplaats verwarming met een thermostaat scheelt direct in de bedrijfskosten!

Onze industriële stralers zijn ontworpen voor gebruik in loodsen. Door korte golf werkplek verwarming en infrarood verwarming met een hoge temperatuur krijg je een perfecte warmteverdeling.

De infrarood heaters van Industriele verwarming kan je tevens inzetten op locatie onder zware omstandigheden. Zoals natte, vochtige of tochtige plekken. Heb je een loods met ATEX-zones?

Ook de industriële stralers van Industriële verwarming zijn ideaal. Ze voldoen namelijk aan de voorschriften die speciale elektrische apparatuur vereisen. Ze zijn daardoor geschikt voor installatie in een explosie gevaarlijke omgeving.

Positie loods verwarming

De positie van de elektrische verwarming loods is van belang, zodat je de goede  warmte ontvangt op de gekozen plekken. Het beste is om de loods heater boven hoofdhoogte te plaatsen in een hoek van ongeveer 45 graden. Zo raken de infrarood stralen de zijkant van het lichaam. Dit voelt comfortabel aan.

De korte golf loods heater moet op tenminste 3 meter hoogte worden geplaatst. Op deze manier heeft de loods heater een groot warmtebereik. Tevens is het een veilige afstand voor de korte golf infrarood straling. Bedrijfshal verwarmen met een loods verwarming  kan natuurlijk ook nog hoger worden opgehangen, op bijvoorbeeld 8 meter.

Laat je goed informeren welk vermogen je nodig hebt voor welke hoogte en het aantal m2. Het vermogen is afhankelijk van drie factoren:
– de hoogte van het pand
– de isolatiewaarde
– het aantal m2 dat verwarmt moet worden.

Zorg ervoor dat de infrarood stralen van de warmtestraler infrarood niet worden onderbroken. Plaats nooit een stelling of ander object voor de loods verwarming. Dit levert namelijk warmte verlies op. Vraag een offerte op, koop in een loods verwarming in onze online winkel. Bekijk of ook de subsidie regelingen.

Loods verwarmen zonder gas

Loods verwarmen zonder gas daar komen we niet onderuit. In het Klimaatakkoord staat dat we in 2050 allemaal zonder gas onze woning, kantoor, scholen en industriële panden moeten verwarmen. Iedereen is op zoek naar alternatieven, zoals elektrisch verwarmen, warmtepomp en infrarood verwarming.

Wanneer we over elektrisch verwarmen spreken, denkt men al snel dat het duur is. Dit is niet helemaal waar. Het hoeft namelijk niet duur te zijn, als je kijkt naar energiezuinige elektrische kachels om een bedrijf te verwarmen. En wat dacht je van zonnepanelen op het dak om de loods verwarming van energie te voorzien. Een bedrijfshal verwarmen met zelfvoorzienende stroom en industriele verwarming van een infrarood warmtestraler zorgt dat je goedkoop de werkplaatsen kan verwarmen.

Loods verwarmen zonder gas is heel gemakkelijk mogelijk door middel van onze  infrarood heaters. Goedkoop werkplaats verwarmen met de infrarood stralingsverwarming is zeker mogelijk. Ook een infrarood verwarming kantoor, als  andere industrie verwarming hebben wij in ons uitgebreide assortiment. 

Elektrische verwarming 

Er zijn veel verschillende opties voor elektrische verwarming loods, bijvoorbeeld de elektrische radiator en lucht verhitter. Daarnaast zijn er moderne heaters die op elektriciteit werken, denk hierbij aan de warmtepomp, koud-warmte opslag en infrarood verwarming.

De verouderde modellen kachels kan je niet meer vergelijken met de moderne en zuinige infrarood heaters. Loods verwarmen zonder gas door middel van heaters bedrijfshal is de toekomst.

De infrarood heater en warmtepomp zijn energiezuinige elektrische installaties. De bedrijfshal heaters verbruiken velen malen minder energie om het behaaglijk warm te hebben. Stralingswarmte van een loods verwarming is wat betreft energie verbruik en warmtecomfort de beste methode om industriële gebouwen te verwarmen.

Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas, oftewel met een infrarood loods verwarming zal je per jaar enorm veel geld schelen op de verwarmingskosten ten opzichte van convectie verwarming. Elektrische heaters bedrijfshal 

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

De werking van infrarood loods verwarmen zonder gas

Warmtestraler infrarood maakt gebruik van onschadelijke infrarode warmtestralen. Ze verwarmen direct de voorwerpen die in de ruimte staan, zoals apparaten, vloeren en werkbanken. Ook mensen ontvangen directe warmte door de ir stralen. Daarnaast weerkaatsen de infraroodstralen op alles wat in de ruimte staat, waardoor je van alle kanten de comfortabele warmte voelt.

Het infrarood principe is gebaseerd op de zon. De zon geeft ook warme stralen af waardoor je het direct warm krijgt. Dit doet een ir heater ook, alleen dan zonder de schadelijke UV-stralen.

De opwarming van de muren en objecten zorgen voor een extra stijging in de ruimte van zo’n twee graden. Je hoeft de heater dus niet op een hele hoge temperatuur te zetten om het toch heerlijk comfortabel warm te hebben.

De infrarood stralingsverwarming sluit je aan op de elektriciteit. De energie wordt omgezet in korte golf warmtestralen, ook wel ir-a genoemd.

Stralingsverwarming elektrisch is de enige infrarood verwarming bedrijfsruimte die snel warm is en elke werkplaats goed verwarmt. Industriele verwarming zoals heaters bedrijfshal zorgen ervoor dat de vierkante meters die verwarmt moeten worden ook daadwerkelijk warm zijn. 

Kies voor loods verwarming en start met je bedrijfshal elektrisch verwarmen.

Beste voor loods verwarming elektrisch

De beste methode om loodsen duurzaam te verwarmen is door middel van stralingswarmte. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen, maar met moderne elektrische infrarood kachels. De benodigde energie kan worden opgewekt met zonnepanelen of met wind energie.

De industriële infrarood loods verwarming elektrisch zorgt ervoor, net als de oude kachels, dat er een rechtstreekse verwarming is, maar dan veel geavanceerder. Want verschillende mensen in dezelfde ruimte kunnen met elk een eigen ir heater hun microklimaat creëren. Daarmee wordt het thermisch comfort op een spectaculaire wijze verhoogd. Dat is waar industriële elektrische heaters zo goed in zijn.

Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat ze uitstekend te combineren zijn met natuurlijke ventilatie, zonder dat dit extra energie kost.

Het verwarmen van industriële panden met elektrische warmtestralers is een investering in de toekomst. De benodigde energie kan tevens duurzaam worden opgewekt. Maar het belangrijkste is dat de industriële gebouwen niet door vocht worden aangetast en dus beter in conditie blijven. Daarnaast ontstaat er binnen een gezonder klimaat voor de werkende mensen.

Verwarmen met industriele verwarming  lijkt heel sterk op verwarmen met een open haard. Het is ouderwetse stralingswarmte, maar die op een moderne wijze wordt opgewekt.

Halogeen stralers

De infrarood stralers van Industriele verwarming zijn ontworpen voor gebruik in een loods, bedrijfsruimte, werkplaatsen en werkplekken. Door de korte golf verwarming met een hoge temperatuur kan je rekenen op een perfecte verdeling van de warmte.

Ook voor ATEX-zones zijn de industriële halogeen stralers van Industriele verwarming geschikt. Ze voldoen aan de speciale vereisten voor speciale elektrische apparatuur en kunnen veilig in een explosie gevaarlijke omgeving worden gebruikt.

Halogeen stralers zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Zoals een garage, werkplaats, magazijnen en in zeer hoge gebouwen.

De warmte stralers van Industriele verwarming zijn ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoge energie conversie.

De bedrijfshal heaters en industrie verwarming, verwarming magazijn en infrarood verwarming bedrijfsruimte van Industriele verwarming zijn energiezuinig en leveren jouw bedrijf gegarandeerd economisch voordeel op.

Een grote loods opwarmen, kies voor industriele heaters voor bedrijfshal verwarmen, loods verwarming, verwarming bedrijfsruimte, werkplaats verwarming en infrarood verwarming magazijn van Industriele-verwarming.nl

Infrarood warmtestraler

De levensduur van een industriële infrarood warmtestraler is tussen de 5.000 tot 7.000 uur bij een output op vol vermogen. Wanneer je de industriele heater echter reguleert met een Energy Comfort Controller gaan ze aanzienlijk langer mee. De heater voor bedrijfshal is  zowel binnen als buiten te gebruiken.

Uit betrouwbare testen is overigens gebleken dat bij gevarieerd output gebruik de infrarood heaters in staat zijn om maar liefst ruim 50.000 uur mee te gaan.

De heaters bedrijfshal hebben zeer weinig onderhoud nodig. Ze bevatten namelijk geen draaiende onderdelen die snel kapot gaan, zoals bij een luchtverwarming. Mocht er toch een onderdeel vervangen worden? Geen probleem, Industriele verwarming heeft altijd voldoende reserve onderdelen op voorraad.

Als marktleider in levering en installatie bieden wij diverse infrarood verplaatsbare verwarmingen aan, maar ook typen voor wandmontage en plafondmontage. Al onze infrarood systemen bieden verwarming aan ruimtes of zones en werken plaatselijk.

Als distributeur voor diverse A-merken leveren wij uitsluitend hoogwaardige kwaliteit producten. Je ontvangt dan ook een lange degelijke garantie.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Infrarood verwarming loods

Infrarood verwarming loods regelen? Laat je adviseren door de specialisten van industriele verwarming. Goed en zuinig je bedrijfsruimte verwarmen is namelijk niet altijd gemakkelijk. Bedrijfspanden zijn vaak groot, hoog en hebben bijvoorbeeld een ladingdok met openstaande deuren. De industriehal is meestal niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht wegdrijft.

Als je vaak te maken hebt met opengaande deuren, of wanneer er sprake is van een grote ruimte, dan is het verstandig gebruik te maken van industriele infrarood verwarming.

Loods, bedrijfsruimte, garage of kantoor, het is altijd prettig als je plaatselijk kan verwarmen zonder overbodige energiekosten te maken. Stralingsverwarming elektrisch is zuinig en dat zie je direct terug in de lagere bedrijfskosten.

Infrarood verwarming loods zorgt dat je werkplekken zeer lokaal verwarmt, waardoor je niet het hele bedrijfspand hoeft te verwarmen. De industrie verwarming is verkrijgbaar in alle maten en aantal watts. Laat je goed informeren over warmtestraler infrarood en de ongekende mogelijkheden met alle heaters. Ook voor subsidie infrarood heaters. Een EIA Subsidie of een  KIA Subsidie. De infrarood verwarming subsidie komt van de overheid  en is om energiebesparende bedrijfsmiddelen en systemen te stimuleren.

Hoe werkt infrarood verwarming loods?

Infrarood verwarming loods werkt door middel van infrarode straling en is een efficiënte en goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de voorwerpen en mensen in de ruimte. Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ir-a genoemd.

Je kan het vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen het terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus.

De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van warme lucht circulatie, waarbij de warmte de ruimte in wordt geblazen.

Bij infrarood heaters vindt er géén warme lucht circulatie plaats. Daardoor is dit type heater ideaal voor personen met een allergie of ademhaling problemen. Bovendien werkt het systeem geur- en geluidloos.

Door de stralingswarmte is de warmtestraler infrarood ideaal voor grote ruimtes zoals loodsen, maar ook magazijnen, kantoren en showrooms. Er dient immers geen grote massa lucht opgewarmd te worden, maar meerdere werkplekken.