Loodsen of een andere bedrijfsruimte zijn vaak hoge ruimtes zonder goede isolatie. Het verwarmen van grote ruimtes kan daarom nogal kostbaar zijn. Door de grootte van de ruimte en het warmteverlies moet je vaak flink stoken. Dit brengt hoge kosten met zich mee.

 

Gelukkig kan dat anders! Zuinig verwarmen met infrarood is efficiënt en ideaal voor het verwarmen met elektrische infraroodverwarming. Dat komt doordat objecten en mensen in de ruimte direct worden verwarmd. De straling van deze industriële verwarming wordt direct omgezet in voelbare warmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Dit is in tegenstelling tot traditionele verwarming waarbij eerst de lucht in de ruimte wordt verwarmd. Zo kan je dus zonder gas en met een zeer laag energieverbruik de ruimte verwarmen. Bedrijfshallen verwarmen met infrarood is daarom comfortabel en kostenbesparend.

Wil je meer weten over loods verwarming of verwarming in grote magazijen? Onze adviseur beantwoordt gratis al je vragen en berekent welke aanpak het beste resultaat geeft voor jouw bedrijf. Vraag nu gratis advies aan!

Je loods verwarmen met elektrische infrarood verwarming

Vanaf 2050 mag er in Nederland niet meer gestookt worden op gas. Enkel verwarmen met een duurzame installatie is dan nog toegestaan. Elektrische verwarming met infrarood heaters is dan de beste oplossing. Het is een uitdagende doelstelling en veel ondernemers vrezen voor de kosten die duurzaam verwarmen met zich meebrengt. Gelukkig hebben wij daarvoor de oplossing in de vorm van elektrisch verwarmen met infrarood stralers. Wij helpen je de overstap naar duurzaam verwarmen te maken zonder ingrijpende aanpassingen.

Je loods goedkoop en zonder gas verwarmen kan met onze elektrische infraroodverwarming. Dankzij onze infrarood loods verwarming, verwarm je snel, efficiënt en duurzaam. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch helpen wij al 15 jaar vele bedrijven dit te realiseren. De elektrische infrarood- en stralingsverwarming geeft direct warmte waar nodig. Gebruik je de loods slechts als opslagplaats? Dan kan de temperatuur vaak relatief laag blijven.

Maar als er werknemers aanwezig zijn is meer warmte nodig om comfortabel te kunnen werken. Onze infraroodstralers geven warmte waar nodig waardoor het comfort direct verhoogt. Hierbij kan je zelfs werken met temperatuurzones. Vaak kan je ons systeem inzetten naast je huidige verwarmingssysteem. Je bespaart daarmee al snel tot 70% op je dure gasverwarming, zonder ingrijpende aanpassingen. 

Wil je liever direct voorbereid zijn op de doelstelling van de overheid en je huidige gasverwarming volledig vervangen? Ook daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. Met onze infrarood verwarming kun je zeer goedkoop en efficiënt je volledige loods verwarmen.

Goedkoop loods verwarmen of een bedrijfshal verwarmen zonder gas

Optimalisatie is cruciaal voor kostenbesparing bij het verwarmen van een loods. Met ons infrarood verwarmingssysteem heb je de mogelijkheid om specifieke temperatuurzones in je loods te creëren. Daarmee verwarm je uitsluitend de gebieden waar het nodig is op een aangename temperatuur. Dit resulteert niet alleen in een comfortabele werkomgeving, maar minimaliseert ook het energieverbruik, wat leidt tot aanzienlijke kostenverlaging.

Gebruik je je loods enkel als opslagruimte? Of zijn er mensen aan het werk in de loods? Deze situaties hebben beiden een andere verwarmingsbehoefte. Onze verwarmingssystemen stellen je in staat om de loods in te delen in temperatuurzones. Daarbij kan je de temperatuur voor de opslag en de werkstations afzonderlijk regelen, waardoor ongebruikte ruimtes niet onnodig worden verwarmd. Dit bevordert kostenbesparing en draagt ook nog eens bij aan de aardgasvrije doelstelling van de overheid.

Elektrische infrarood- en stralingsverwarming is dus een andere manier van verwarmen en een duurzame wijze om efficiënt met energie om te gaan. Daarmee kan je de stookkosten verlagen en tegelijkertijd een comfortabele werkplek creëren. Wil je weten hoe dit op maat kan worden geïmplementeerd in jouw loods? Neem contact op voor gratis advies over Loods verwarming.

De voordelen van elektrische verwarming als loods verwarming

Onze elektrische infrarood verwarmingssysteem biedt talloze voordelen. Een aantal van de voordelen van infrarood verwarming benoemen wij hier. Het zorgt voor een flexibele en kostenbesparende oplossing voor het verwarmen van je loods. Wij leggen je uit wat de voordelen zijn van de elektrische infraroodverwarming voor je loods verwarming:

1. Energie-efficiënt bedrijfshallen verwarmen

Omdat elektrische infraroodverwarming met korte golf objecten en oppervlakken direct verwarmt, gaat er weinig energie verloren. Er wordt namelijk geen onnodige lucht verwarmd, die weer kan ontsnappen door slechte isolatie of opengaande deuren of ramen. Dit maakt ons systeem uiterst efficiënt, waardoor je energieverbruik flink daalt.

2. Kostenbesparend verwarmen van bedrijfshallen

Met het dalen van het energieverbruik, dalen ook je stookkosten. Vooral als je dit vergelijkt met de kosten van traditionele verwarmingssystemen. Door de gerichte warmteoverdracht en het minimaliseren van warmteverlies bespaar je al snel in de kosten. Het systeem is dus veel zuiniger dan luchtverwarming en is ook eenvoudig te installeren.

3. Comfortabele warmte in jouw bedrijfshal of loods

Infraroodstraling wordt vaak vergeleken met de natuurlijke warmte van de zon. Denk aan een koele voorjaarsdag waarbij de zon ineens doorkomt: je voelt direct een comfortabele warmte van de zon. Deze warmte ervaar je ook met infraroodverwarming. Daarbij zorgt elektrische infraroodverwarming ervoor dat er geen extra luchtcirculatie is. Dit vermindert de circulatie van stofdeeltjes in de loods waardoor een gezondere werkomgeving ontstaat.

4. Milieuvriendelijke infrarood verwarming voor bedrijfshallen

De naam zegt het al: elektrische infrarood verwarming is elektrisch. Dit maakt het een schone energiebron zonder schadelijke emissies. Loods verwarming is dus een milieuvriendelijke oplossing die goed past bij de duurzame doelstellingen van de overheid.

5. Lange levensduur en weinig onderhoud met elektrische heaters en stralingswarmte

Een elektrisch infrarood verwarmingssysteem heeft geen bewegende onderdelen en een lange levensduur. Er is daardoor weinig onderhoud nodig waardoor de operationele kosten verlagen. Daarbij is het een zeer betrouwbaar verwarmingssysteem voor bedrijfshallen en loodsen.

6. Flexibiliteit in installatie van goedkope loodsverwarming

Onze elektrische infraroodverwarming is gemakkelijk aan te passen aan de specifieke verwarmingsbehoeften van jouw loods. Het is flexibel toe te passen en eenvoudig zelf te installeren. Toch liever een professional over de vloer? Onze installatiepartner komt graag langs voor installatieservice.

 

7. Snelle opwarmtijd voor het verwarmen van een loods

Korte golf infrarood heaters kenmerken zich door hun snelle opwarmtijd, waardoor je loods snel de gewenste temperatuur bereikt. Dit resulteert in een directe en doeltreffende warmtevoorziening.

Goedkoop loods verwarmen zonder gas en bijdragen aan een duurzame en kostenefficiënte werkomgeving. Benieuwd naar de toepassing van dit verwarmingssysteem in jouw loods? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Industriële verwarming dé oplossing voor goedkope loods verwarming

Industriële-verwarming.nl is een initiatief van HeatXL infraroodverwarming. Wij zijn dé Benelux-specialist in elektrische infrarood- en stralingsverwarming. Met meer dan 15 jaar ervaring leveren en installeren wij deze slimme verwarmingsoplossing in verschillende branches. Onze expertise als toonaangevende distributeur wordt gekenmerkt door deskundig advies en hoogwaardige service.

Dankzij onze uitgebreide voorraad garanderen wij een snelle levering. Onze systemen zijn geschikt voor eenvoudige doe-het-zelf installatie, waardoor je moeiteloos kosten bespaart. Loods verwarming toch liever uitbesteden? Dan bieden wij natuurlijk ook een installatieservice.

Wij helpen je tot wel 70% te besparen op jouw dure gasverwarming. Wij hebben een efficiënte en kostenbesparende oplossing waarmee je naast je huidige verwarming kan besparen of volledig kan overstappen op elektrische verwarming. Vraag nu gratis een offerte aan en bespaar makkelijk en snel op de verwarming van je loods met loods verwarming.