Het efficiënt verwarmen van een kantoorruimte kan uitdagend zijn. De werkplekken zijn vaak slechts een gedeelte van de kantoorruimte. De overige ruimte – denk aan opslag, hallen, kasten, ongebruikte vergaderruimtes – hoeft niet altijd verwarmd te worden. Traditionele verwarmingssystemen verwarmen de lucht in de volledige ruimte, waardoor er veel warmte verloren gaat en de stookkosten flink stijgen. Elektrische infraroodverwarming als Kantoor verwarming is hiervoor de ideale oplossing!

Met onze elektrische infrarood verwarmingssysteem verwarm je effectief en alleen waar nodig. De elektrische infrarood heaters geven direct comfortabele warmte op de plekken waar je het echt wilt. Bijvoorbeeld op individuele werkplekken, vergaderruimtes of de receptiebalie. Infrarood heaters geven een comfortabel warmtegevoel, te vergelijken met de warmte van de zon. Doordat je de werkplekken in je kantoor gericht verwarmt, kan je de gasheaters op een laag pitje zetten. Daarmee bespaar je al snel tot wel 70% op je huidige gaskosten. 

Wil je meer weten? Onze adviseur staat klaar om je te adviseren over de meest effectieve verwarmingsoplossingen voor jouw kantoor. Bel voor gratis advies over energiezuinige en comfortabele verwarmingsopties.

Kantoor verwarming zonder gas

Ben je op zoek naar een manier om je kantoor te verwarmen zonder gas? Het voordeel van elektrische infrarood verwarming is dat dit zonder hoge kosten gerealiseerd kan worden. Het installeren van dit verwarmingssysteem vereist namelijk geen ingrijpende aanpassingen aan je kantoorruimte. Bovendien kan je ervoor kiezen om je elektrische infrarood heaters te combineren met je bestaande verwarmingssysteem. Daarmee kan je tot wel 70% op je verwarmingskosten besparen, zonder volledig over te stappen op elektrische verwarming

Gedeeltelijke elektrische verwarming van je kantoor

Combineer je elektrische infraroodverwarming met je bestaande gasheaters en bespaar aanzienlijk op je gasverbruik. Met de besparing op je gaskosten kun je de investering al binnen 2,5 jaar terugverdienen, waarna je nog vele jaren kunt genieten van veel lagere stookkosten.

kantoor verwarming welltherm

Het werkt als volgt:

Je gebruikt je huidige verwarmingssysteem om een constante temperatuur van bijvoorbeeld 16°C in het kantoor te behouden. Met de elektrische heaters zorg je vervolgens voor gerichte verwarming van de werkplekken die in gebruik zijn. Werkplekken en vergaderzalen verwarm je dus alleen wanneer het echt nodig is.  

Je huidige verwarmingssysteem kan daardoor op een veel lager niveau draaien. In de praktijk merken wij dat deze zelfs een groot deel van het jaar uitgeschakeld kan worden. Dit komt doordat de elektrische infrarood verwarming de belangrijkste warmtebron vormt, die zorgt voor comfortabel warme werkplekken. Zo kan je dus met een relatief kleine aanpassing al genieten van minimale verwarmingskosten.

Volledige elektrische verwarming van het kantoor

Ga je voor een duurzame toekomst en wil je je kantoor helemaal elektrisch verwarmen? Dat begrijpen we, tenslotte moet Nederland in 2050 van het aardgas af zijn. Ook daarvoor hebben wij een perfecte oplossing: onze innovatieve stralingsverwarming maken andere verwarmingssystemen overbodig. Ze hebben dankzij hun midden- en lange golfstraling als uniek voordeel dat er geen zichtbaar licht geproduceerd wordt. Dit maakt ze onmisbaar op kantoren waar geen lichtvervuiling mag plaatsvinden. 

Ook kan je ervoor kiezen om korte golf infrarood verwarming in te zetten als spotverwarming in jouw kantoor of administratieve omgeving. Net zoals bij gedeeltelijke elektrische verwarming, gebruik je de extra infrarood heaters om werkplekken plaatselijk bij te verwarmen naar behoefte. 

Wil je meer weten over het gedeeltelijk of volledig elektrisch verwarmen van je kantoor? Wij geven je graag een passend advies over Kantoor verwarming ! Bel en ontdek alle mogelijkheden van elektrische infrarood verwarming op kantoor. 

Infrarood verwarming dealer worden

Je kantoor verwarmen met infrarood verwarming: hoe werkt het?

Elektrische infrarood verwarming maakt gebruik van innovatieve infraroodtechnologie. Met korte-, midden- of lange golfstraling worden objecten en mensen direct verwarmd. Het warmtegevoel van infraroodverwarming kan je vergelijken met het gevoel van de zon. Denk bijvoorbeeld aan het doorbreken van de zon op een winterse dag: je warmt dan direct op en de gevoelstemperatuur gaat omhoog, terwijl de omgevingstemperatuur hetzelfde is. Elektrische infrarood heaters bootsen dit gevoel na. 

Elektrische infrarood verwarming geeft bij het inschakelen vrijwel direct een comfortabel warmtegevoel. Dit in tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, waarbij eerst de lucht in een ruimte verwarmd moet worden. Daardoor duurt het langer voor je een warm gevoel ervaart. Daarbij zorgt de opwarming en circulatie van de lucht voor meer stofdeeltjes in de lucht. Met elektrische infrarood verwarming wordt dit allemaal vermeden. 

Samengevat: met elektrische infrarood heaters kies je voor een gezonde, kostenbesparende en comfortabele verwarmingsoplossing voor je Kantoor verwarming. 

Kantoor verwarming

Kies voor de voordeligste verwarming van je kantoor

Elektrische infrarood- en stralingsverwarming heeft veel voordelen. Dat dit één van de voordeligste verwarmingssystemen is, is inmiddels wel duidelijk. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Want elektrische infrarood verwarming is:

Je verspilt geen energie aan het onnodig verwarmen van lucht. Doordat elektrische infrarood verwarming direct oppervlakken en mensen opwarmt, kan de omgevingstemperatuur veel lager zijn. Zo zorg je voor een zeer efficiënt elektriciteitsverbruik én hoef je je huidige verwarmingssysteem veel minder in te zetten. Dat scheelt flink in de stookkosten. 

De warmte ervaring van elektrische infraroodverwarming is te vergelijken met de warmte van de zon. Dit is een hele comfortabele manier van verwarmen. Daarbij veroorzaakt elektrische infraroodverwarming geen luchtcirculatie, waardoor de verspreiding van stof en allergenen vermindert. Dit zorgt voor een comfortabele én gezondere werkomgeving voor je werknemers.  

Dit systeem biedt de mogelijkheid om specifieke temperatuurzones te creëren, waardoor je gericht bepaalde zones of werkplekken kunt verwarmen. Hierdoor realiseer je aanzienlijke energiebesparingen in ruimtes die niet in gebruik zijn.

Elektrische stralingsverwarming heeft een snel opwarm proces, waardoor je werknemers bijna onmiddellijk kunnen genieten van een aangename temperatuur op hun werkplek.

Elektrische stralingsverwarming heeft geen bewegende onderdelen. Ook zijn er geen gasleidingen nodig. Dit maakt het onderhoud van je Kantoor verwarming makkelijk en goedkoop.

Elektrische infrarood Kantoor verwarming is de perfecte oplossing om je kantoor goedkoop, duurzaam en comfortabel te verwarmen. Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek je besparingsmogelijkheden!

Efficiënte verwarming van je kantoor

Elektrische infraroodverwarming kan je nóg efficiënter inzetten met onze geavanceerde thermostaten. Wij bieden thermostaten voor zowel kleine als grote infrarood verwarmingssystemen. Daarmee regel je makkelijk de temperatuur per infrarood heater. De heater hoeft dus niet op de volle 100% te draaien, waardoor je bespaart op de elektriciteitskosten.

Wil je een installatie met meerdere infraroodpanelen inregelen? Daarvoor bieden wij op maat gemaakte regelsystemen. Deze zorgt ervoor dat de infraroodpanelen op gecoördineerde wijze de ruimte verwarmen. Daarbij kunnen de infraroodpanelen specifiek worden ingesteld op de verwarmingsbehoefte per werkplek.  

Wij zorgen ervoor dat de regeling precies is afgestemd op het aantal zones dat je wilt verwarmen. Je kunt elke zone apart bedienen, dus je verwarmt alleen de plekken die je op dat moment gebruikt. Op deze manier voorkom je verspilling van energie en betaal je alleen voor de verwarming die je écht nodig hebt.

Ben jij benieuwd hoe dit ingezet kan worden op jouw kantoor? Wij beantwoorden al je vragen graag. Bel voor gratis en vrijblijvend advies en ontdek het comfort van elektrische infraroodverwarming. 

Kies voor een expert in infraroodverwarming met Industriële-verwarming.nl

Industriële-verwarming.nl is een initiatief van HeatXL infraroodverwarming. Wij mogen ons met trots de marktleider in infraroodverwarming in de Benelux noemen. 

Wij leveren en installeren al meer dan 15 jaar de beste kwaliteit elektrische stralings- en infraroodverwarming. We hebben al veel bedrijven mogen helpen met besparen op de stookkosten. Ons systeem wordt gebruikt in:

Onze A-merk heaters kunnen wij snel leveren dankzij onze grote voorraad. Ze zijn zeer geschikt voor eenvoudige doe-het-zelf installatie waardoor je direct kan genieten van efficiënte verwarming voor je kantoor. Laat je het liever aan een professional over? Dan komen we graag langs. Wij zorgen voor een nauwkeurige installatie en stellen de thermostaten in. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!