industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Kantoor verwarming

Kantoor verwarming voor bedrijven en industrie

Infrarood verwarming kantoor is bijzonder aangename warmte. Kantoren die bij industriële panden behoren zijn vaak koud doordat de werkplek niet goed verwarmd wordt. De oplossing voor verwarming op kantoor zijn de infrarood panelen van industriele verwarming.

Eén van grootste ergernissen op kantoor is het binnenklimaat in de winter. Wat het vaak lastig maakt om bij het werk in kantoren tot een ideale situatie te komen. Er bestaan altijd individuele verschillen tussen werknemers ten opzichte van wat zij als een prettige gewenste temperatuur ervaren.

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoren en kleine ruimtes door middel van conventionele luchtverwarming, zoals een cv ketel te verwarmen.

De warmtebehoefte ligt daarnaast ook per persoon anders. De ene werknemer heeft het snel koud, dus wil meer warmte voelen. De andere persoon heeft het al warm als het 19 graden Celsius is. Door infrarood verwarming te gebruiken kan je alle werknemers tevreden stellen.

Industriële verwarming heeft naast infrarood heater ook heatstrips en infrarood panelen voor je kantoor. Heb je ook een kantoor te verwarmen, eventueel naast een bedrijfshal verwarmen, infrarood verwarming magazijn, loods verwarming, werkplaats verwarming of andere verwarming bedrijfsruimte, neem dan contact op ons, dan kunnen wij je goed adviseren.

Kantoor verwarmen met infrarood

Kantoor verwarmen met infrarood verwarming is de oplossing voor kantoren. Met infrarood verwarming als hoofdverwarming creëer je de perfecte werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers.

De ideale temperatuur op kantoor om in de zomer en de winter te werken is zo’n 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed.

Infrarood panelen verwarmen niet de lucht, maar direct de muren, objecten en lichamen in de kamer. Ze maken gebruik van onschadelijke infrarode stralen, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is, waardoor je ook geen last hebt van rond dwarrelende stofdeeltjes. Dit is vooral voor werknemers met luchtwegproblemen een groot voordeel.

Infrarood panelen worden direct boven de werkplek aan het plafond gemonteerd en nemen geen ruimte in beslag in het kantoor. De infrarood plafondpanelen kunnen in de roosterplafonds worden geïntegreerd en zijn daardoor volledig onzichtbaar. De warmtepanelen kunnen ook met een montagerail aan elk type plafond worden bevestigd.

Wij installeren jouw infrarood verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen elektrische verwarming kantoor

– Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneeloppervlak.
– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.
– Vele ontwerpmogelijkheden.
– Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
– Aangename directe warmte.
– Geruisloos en geurloos
– Lage installatiekosten.
– Geen onderhoudskosten.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
– Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

Hoge kwaliteit warmte op kantoor

Voor afgesloten kantoorruimtes hebben we de lange golf infrarood panelen die hoge kwaliteit warmte op kantoor genereren.

Industriële verwarming levert alleen hoge kwaliteit elektrische verwarming. Al onze korte golf industriële heaters zijn voorzien van kwart halogeen infrarood. De korte golf infrarood straling heeft als voordeel dat het een sterke straling is die niet wordt onderbroken door luchtbeweging.

Daardoor zijn ze zeer geschikt voor magazijnen of loodsen die niet volledig zijn afgesloten en/of slecht zijn geïsoleerd. Ook voor kantoren die in deze ruimtes staan zijn de heaters geschikt. Onze ir warmtestralers hebben een energie conversie van maar liefst 93%. Dit is extreem hoog en daardoor zuinig in gebruik.

Gezonde infrarood warmte

Gezonde infrarood warmte met de elektrische heaters van HeatXL. Door elektrisch te verwarmen heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast stoot een infrarood heater geen schadelijke stoffen uit.

Hoogwaardige infrarood verwarmingen die het Duitse TÜV-keurmerk dragen, zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er zijn geen risico’s op het gebied van gezondheid.

Met ir heaters behoud je zelfs een gezond binnenklimaat. Zo zijn bijvoorbeeld de infrarood verwarmingen van HeatXL toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen, zoals op de verpleeg afdelingen en operatie kamers in ziekenhuizen.

Infrarood straling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op het menselijk gestel. Je spieren ontspannen, je wordt relaxt en het kan verlichting geven bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld baat bij.

 

Bijverwarming kantoor

Bij industriële panden is vaak een afgesloten kantoorruimte gemaakt. Om deze ruimte goed te verwarmen zijn infrarood panelen met lange golf ideaal als bijverwarming te plaatsen. Hiervoor heb je twee opties:
1. infrarood bureaupaneel of
2. infrarood plafondverwarming.

Het bureaupaneel kun je op meerdere plekken plaatsen, zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Je kunt ook een staand infrarood paneel naast je neerzetten. Deze staat op een robuuste voet, vaak met wieltjes, en kun je daardoor makkelijk verplaatsen.
Met een bureaupaneel heb je lekkere warme voeten en benen.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte, waardoor je geen koude vingers meer hebt als je aan het typen bent. De ir panelen zijn apart van elkaar te bedienen middels een thermostaat.

Top kwaliteit infrarood verwarmingen

De HeatXL infrarood verwarmingen, lange en korte golf, dragen het wereldwijde bekende keurmerk “Made in Europe” wat staat voor top kwaliteit. De ir verwarmingen van HeatXL zijn tevens gefabriceerd in Duitsland of Italië en niet in een Aziatisch land.

Het keurmerk Made in Europe betekent er gebruikt gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en een zeer zorgvuldige afwerking.

Al onze producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze de fabriek verlaten. Bij Industriële verwarming ontvang je standaard twee jaar garantie op een industriële elektrische kachel. Naast garantie kun je ook een zeer goede betrouwbare service verwachten.

De ir heaters zijn duurzaam en zuinig in gebruik. De aanschafprijs is wellicht iets duurder, maar dan heb je ook een hoog kwaliteitsproduct waar je jarenlang van geniet.

De investering verdien je al snel terug. Vanwege het zuinige energieverbruik en omdat je met een infrarood verwarming geen onderhoudskosten hebt.

De infrarood verwarming monteer je aan de muur of plafond. Tevens zijn er ook draagbare modellen beschikbaar voor extra zone of bijverwarming.

 

kantoor verwarming infraroodpaneel