industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming magazijn

Infrarood verwarming magazijn verwarmt direct de werkplaats

Magazijn, bedrijfshallen of loodsen verwarmen met infrarood verwarming magazijn. Waarom zijn grote ruimtes of hallen toch altijd zo koud? Het antwoord op deze vraag is vrij simpel. Tot op heden was er gewoon geen doeltreffende manier om grote ruimtes, zoals magazijnen  verwarmen.

Via een conventioneel systeem moet er bergen met lucht worden verwarmd om het magazijn ook maar iets warm te krijgen. Dit gaat natuurlijk gepaard met hoge kosten. Met de ontwikkeling van infrarood panelen en industriële infrarood heaters is dit vanaf nu verleden tijd.

Industriele verwarming helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor infrarood verwarming magazijn, zoals:

  • Aanpassen van conventionele gas verwarming naar infrarood verwarming.
  • Warmteplan opstellen per werkplek en ruimte
  • Berekening kosten besparing met infrarood verwarming
 
 

Industriële verwarming adviseert je over  het magazijn verwarmen, op het gebied van wand-gemonteerde en draagbare verwarmingen en natuurlijk weten wij alles over bedrijfruimte verwarmen en zone verwarming. Wil je goedkope infrarood verwarming voor het magazijn, dan hebben wij de oplossing voor jou. Vraag ons voor de infrarood verwarming advies voor magazijnen of kom naar onze infrarood verwarming showroom.

Als distributeur van diverse A-merken leveren wij altijd hoogstaande kwaliteit infrarood panelen en je ontvangt een lange, degelijke garantie op alle magazijn verwarming.

Bedrijfshal verwarmen, infrarood verwarming loods, mobiele infrarood verwarming, werkplaats verwarming en een magazijn verwarming zorgen dat je medewerkers het weer lekker warm hebben bij koude dag. Direct lokaal warm, verwarmen bedrijfshal zonder gas, koop industriele verwarming en de duurzame industriele elektrische heaters.

Verwarming magazijn door infrarood straling

Verwarming magazijn door infrarood straling is een efficiënte en goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de voorwerpen en mensen in de ruimte. Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ir-a.

Je kan het vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen het terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus.

De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van lucht circulatie, waarbij de warmte de ruimte in wordt geblazen.

Bij infrarood heaters vindt er géén lucht circulatie plaats. Daardoor is dit type verwarming ideaal voor personen met een allergie of ademhaling problemen. Bovendien werkt het systeem geluid- en reukloos.

Door de stralingswarmte is infrarood verwarming ideaal voor grote ruimtes zoals magazijnen, kantoren, showrooms en loodsen. Er dient immers geen grote massa lucht opgewarmd te worden.

Infrarood verwarming om je magazijn verwarmen is energie zuiniger dan traditionele verwarming omdat er geen onnodige verspilling plaatsvindt. Daarnaast behoeven infrarood verwarmingen geen onderhoud.

Elektrische energie opgewekt door zonnepanelen kan je ook gebruiken als energiebron voor de infrarood panelen. De verwarming bedrijfsruimte zorgt ervoor dat de magazijnmedewerkers het direct warm hebben. 

Een verwarming bedrijfsruimte in je magazijn is het beste met een infrarood heater. Start met zuinig verwarmen en vraag om een offerte. Je ontvangt een infrarood verwarming kosten overzicht met allerlei besparingen.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Magazijn verwarmen met infrarood heaters

Je magazijn verwarmen met infrarood heaters is een duurzame en goedkope manier. Infrarood heaters zijn zeer geschikt om een bepaalde zone of ruimte te verwarmen. Dat wil zeggen daar waar het personeel aan het werk is, zonder dat je de rest van het magazijn moet verwarmen.

Bovendien vergroot je met infrarood verwarmingspaneel het werkcomfort van je medewerkers en van jezelf.

De voordelen van industriële infrarood heaters

– Energie besparing en lage verbruikskosten.
– Direct vol vermogen.
– Geen opwarmtijd nodig.
– Zuinige zone verwarming met hoge temperatuur.
– Zeer betrouwbare en gezonde warmte.
– Eenvoudig temperatuur bedienen.
– Snelle en makkelijk montage.
– Geen onderhoud kosten
– Reuk- en geluidloos.
– Comfortabele warmte.
– Te combineren met zonnepanelen.

Bespaar direct op magazijn verwarming

Wil je graag besparen op de kosten van jouw magazijn verwarming? Dat is mogelijk met infrarood verwarming.

Besparen op energie lijkt niet zo eenvoudig, want verwarmen op de traditionele wijze houdt in dat je het gehele magazijn moet verwarmen om het voor de medewerkers op de werkvloer comfortabel te houden.

Dat betekent veel stoken, een lange opwarmtijd en veel warmte die verdwijnt door regelmatig opengaande roldeuren of openstaande ramen.

Met infrarood verwarming behoort al die verspilling direct tot de verleden tijd. Je verwarmt alleen plaatselijk. Daarnaast kan de ontstane warmte niet wegdrijven.

Daardoor werken jouw medewerkers comfortabel en bespaart je direct veel energie.

Energiebesparing en comfort

Met infrarood magazijn verwarming bespaar je gelijk veel op de energiekosten. Tenslotte verwarmt je alleen de plek die echt verwarmd dient te worden. Daarnaast gaat er geen warmte verloren door tocht of omhoogdrijvende lucht.

Bovendien hoef je niet heel lang te stoken om het warm te krijgen in het magazijn. Zodra je de infrarood panelen aanzet, geniet je driect van de weldadige warmte. Met infrarood elektrische verwarming is het bovendien prettig en comfortabel werken.

Het lichaam neemt de warmte direct op en dat voelt heel natuurlijk aan. Bovendien heb je met infrarood heaters geen last van benauwde lucht door het vele stoken. Start met goedkoop loods verwarmen en infrarood magazijn verwarming.

Goedkoop het magazijn verwarmen

Goedkoop het magazijn verwarmen door infrarode heaters is een slimme, maar ook efficiënte manier. Elektrische infrarood stralers kunnen namelijk heel goed een zone of deel van de ruimte verwarmen. Daar waar de warmte nodig is. Bijvoorbeeld waar de mensen werken.

De infrarood heaters kan je verspreid door het magazijn aan het plafond of muur bevestigen. Een infrarood heater heeft geen opwarmtijd nodig. Het voordeel hiervan is dat je alleen de warmtestralers aan zet in het magazijn, daar waar het nodig is.

Op deze manier bespaar je veel op het elektriciteit verbruik en dus ook op de kosten. Verwarmen met elektrische ir heaters is duurzaam, efficiënt en zeer effectief.

Gezonde en veilige warmte

Door elektrisch te verwarmen heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast stoot een infrarood heater geen schadelijke stoffen uit.

Hoogwaardige infrarood verwarmingen die het Duitse TÜV-keurmerk dragen, zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er zijn geen risico’s op het gebied van gezondheid.

Met ir heaters behoud je een gezond binnenklimaat. Zo zijn bijvoorbeeld de infrarood verwarmingen van Industriële verwarming zelfs toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen. Zoals bijvoorbeeld op de verpleeg afdelingen en operatie kamers in ziekenhuizen.

Infrarood straling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op het menselijk gestel. Je spieren ontspannen, je wordt relaxt en het kan verlichting geven bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld baat bij.

Hoe werkt infrarood magazijn verwarming?

In tegenstelling tot traditionele vormen van magazijn verwarming verwarm je met infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en personen.

Warme lucht stijgt altijd op. Daardoor duurt het lang voor de werkplek in het magazijn goed verwarmd is. Infrarood verwarming werkt op een andere manier.

Jet plaatst onze infrarood stralers op de plek waar warmte nodig. De infrarood stralen verwarmen direct deze zone.

Infrarood stralers werken zoals de zon, zodra je in de zon staat krijg je het comfortabel warm. Wanneer je terug de schaduw instapt voel je het hoge temperatuur verschil.

Dit betekent dat je met een stralingsverwarming elektrisch  bijvoorbeeld alleen de inpakruimte of sorteerruimte verwarmt en de overige plekken in het magazijn niet. Door gericht met de infrarood heater te warmen bespaar je flink op de verwarmingskosten.

Stap nu over op een verwarming voor werkplaats en start met loods verwarmen zonder gas. 

Wij installeren jouw magazijn verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Infrarood verwarming bedrijfspand?

Heb je interesse industriële infrarood verwarming voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij één van onze showrooms. Onze adviseurs staan je graag te woord en laten je alle soorten en maten warmtestralers zien.

Bij industriele verwarming ben je bij het juiste adres. Laat je deskundig adviseren over de mogelijkheden van elektrische heaters met infrarood straling.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou op locatie. Naast uitleg geven wij advies over hoeveel infrarood stralers er bijvoorbeeld nodig zijn. Zodat de ruimte efficiënt en effectief wordt verwarmd.

Positie van infrarood verwarming

De positie van de infrarood verwarming is van belang, zodat je de meeste warmte ontvangt. Het beste is om de infrarood heater boven hoofdhoogte te plaatsen in een hoek van ongeveer 45 graden. Zo raken de infrarood stralen van de infrarood heater de zijkant van het lichaam. Dit voelt comfortabel aan.

De korte golf infrarood stralers moeten op tenminste 3 meter hoogte worden geplaatst. Op deze manier heeft de infrarood heater een groot warmtebereik. Tevens is de veilige afstand voor de korte golf infrarood straling. De verwarmingen kunnen natuurlijk ook nog hoger worden opgehangen, op bijvoorbeeld 8 meter.

Laat je goed informeren welk vermogen je nodig hebt voor welke hoogte en ruimte. Het vermogen is vervolgens afhankelijk van een drietal factoren:

  • – de hoogte van het pand
  • – de isolatiewaarde
  • – het aantal m2 dat verwarmt moet worden.

Zorg ervoor dat de infrarood stralen niet worden onderbroken. Plaats bijvoorbeeld nooit een stelling of ander object voor de stralingsverwarming elektrisch. Dit levert namelijk warmte verlies op. 

Een magazijn verwarmen, kies voor industriele heaters voor bedrijfshal verwarmen, loods verwarming, verwarming bedrijfsruimte, werkplaats verwarming en infrarood verwarming magazijn van Industriele-verwarming.nl

Waar is infrarood verwarming te koop?

De industriële verwarming is te koop via onze online winkel, dan wel bij de HeatXL verwarming winkels. Industriele verwarming heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Inustriele verwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze infrarood adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De verschillende typen, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit op deze site is gebruiksvriendelijk.

Wij leveren de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.

Een infrarood verwarming magazijn koop je eenvoudig via de onze website of webshop. Of je nu kiest voor een verwarming bedrijfsruimte, verwarming werkplaats of een elektrische heaters bedrijfshal, we komen graag langs om je advies en een berekening te geven.

Heb je advies nodig over welke infrarood verwarming het beste in jouw industriële ruimte past? Kom ook bij ons langs en al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs.

Wij helpen je graag verder en maken daarnaast een passende offerte van onze producten. Uiteraard op basis van jouw wensen.

Het hoofdkantoor met showroom van Industriële verwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel. Tevens heeft HeatXL diverse partners met showrooms verspreid in Nederland en België.