HeatXL Logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming garage

Infrarood verwarming garage

Heb je een garagebedrijf en ben je op zoek naar infrarood verwarming garage heaters? Dan ben je bij Industriële verwarming aan het juiste adres.

Garage gebruikers weten als geen ander dat een garage lastig te verwarmen is. Deuren gaan open en dicht, de ruimte is vaak hoog en groot. Het kost vervolgens een vermogen aan stookkosten om het in de winter comfortabel warm te houden tijdens de werkzaamheden.

Met veel verlies van warmte en continue toevoer van koude lucht is er eigenlijk maar één goede oplossing voor het verwarmen van een garage. Een infrarood verwarming, oftewel een industriele heater waar de warmte niet van ontsnapt.

Juiste garage verwarming kiezen? Welke kachel is het best geschikt voor jouw garage. De oplossing voor de beste garage verwarming is een zuinig infrarood verwarming. Geen luidruchtige en dure luchtblazers meer, maar infrarood stralers die bepaalde zones in de garage verwarmen, waardoor je een lage energierekening krijgt.

Garage verwarmen infrarood is de oplossing voor een koude garage waar de deuren regelmatig open staan. We moeten ook allemaal van de dure gas garage kachel af, dus stap nu over naar garage verwarming elektrisch door middel van zuinige infrarood verwarming. De temperatuur wordt weer goed warm met onze garage verwarming.

Hoe garage verwarmen? Met een infrarood heater.

Infrarood heater werkt plaatselijk en direct waar jij dat wilt. Waarom de gehele garage verwarmen, verwarm alleen de werkplek. De infrarood heaters stralen vrijwel al hun korte golf energie uit in het gebied waar het nodig is.

De straling van een infrarood heater verwarmt niet de lucht, maar personen of objecten.

Daardoor kan de warmte ook niet omhoog stijgen of wegdrijven naar steeds weer opengaande deuren of rolluiken. De warmte via infrarood panelen kan je vergelijken met hoe de zon de mensen verwarmt.

De warmtestraling wordt effectief door je lichaam opgenomen. De warme stralen die je huid raken geven direct een comfortabel warm gevoel. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op je lichaam. Je voelt je daardoor prettiger, en bovenal heerlijk warm.

Gebruik van stralingswarmte is een effectieve en prettige manier om de ruimte te verwarmen. Wij adviseren altijd om een garage te verwarmen met onze heaters. Neem nu elektrische verwarming van Industriele-verwarming.nl

 

Wij installeren jouw infrarood verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Energie zuinige infrarood verwarming garage

Ben je op zoek naar een energie zuinige infrarood verwarming voor jouw garage? Met elektrische heaters bespaar je direct op de energiekosten. Omdat de warmte niet ontsnapt, hoef je ook minder te stoken.

Bovendien hoeft je de garage niet voor te verwarmen om het behaaglijk te krijgen. Zodra je de industriele heaters inschakelt profiteer je direct van de comfortabele warmte. Je hebt dus geen opwarmtijd nodig.

Onze heaters zijn daarom een populaire vorm van verwarmen die al door menig garagebedrijf wordt gebruikt.

Gebruik van infrarood verwarming levert vele voordelen op. Waaronder een flinke besparing op de verwarming kosten.

De voordelen

  • Mobiel of eenvoudig te monteren
  • Geen onderhoud
  • Simpel te regelen en aan te sturen
  • Grote betrouwbaarheid
  • Zuinig lokaal verwarmen
  • Geen opwarmtijd maar directe warmte
  • Lage bedrijfskosten door energiebesparing, is een goedkope verwarming garage
  • Te combineren met zonnepanelen
  • Geurloos en geruisloos
  • Elektrische verwarming

 

werkplaats mobiele verwarming infrarood verwarming
Bedrijfshal verwarmen met Heatstrip
industriele infrarood panelen loods hal bedrijfshal industrie infrarood Subsidie infrarood panelen met Heatstrip
Bedrijfshal verwarmen Garage met mobiele infrarood verwarming - df

Garage verwarming elektrisch

De garage verwarming elektrisch via infrarood straling is bijzonder zuinig en duurzaam. De industriële infrarood verwarmingen van HeatXL maken namelijk gebruik van kwarts halogeen infrarood met een korte golf straling.

Kwarts halogeen infrarood heater verwarmd alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete lucht blazers.

Korte golf infrarood straling, ir-a, is zeer efficiënt. Het zet nagenoeg alle opgenomen energie om in comfortabele stralingswarmte zonder voorverwarmen. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen wordt. Zonder dat de lucht daadwerkelijk warm wordt.

Daarom zijn onze elektrische infrarood verwarmingen zo effectief voor een schuur of garage. Maar ook voor andere industriële ruimte, je kan  kiezen voor bedrijfshal verwarmen, loods verwarming, of werkplaats verwarming.

Waar is garage verwarming te koop?

De elektrische heaters zijn te koop via onze site industriele-verwarming.nl dan wel bij de HeatXL winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van ons is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. De adviseurs van industriële verwarming staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De verschillende typen, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit kopen van de garage kachels op deze site is gebruiksvriendelijk.

Wij leveren de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.