industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Industrie verwarming

Goede industrie verwarming bestaat

Een goede industrie verwarming lijkt misschien lastig te vinden. Maar als je eenmaal de vele voordelen hebt ervaren van industriële infrarood panelen weet je direct dat dit soort verwarming exact is wat je nodig hebt.

Het nadeel van het verwarmen in een industrie pand, is dat het vaak gaat om grote ruimtes. De net opgestookte warme lucht stijgt naar het plafond of drijft al snel af naar openstaande deuren of garagepoorten.

Daardoor heb je op de werkvloer weinig profijt van de industrie verwarming, behalve als je flink blijft stoken.

Wanneer je een goede én zuinige industrie verwarming wilt, kies dan voor infrarood verwarming van Industriële verwarming als keramische kachel. Deze verwarmt alleen plaatselijk en daardoor blijft het altijd comfortabel warm. Met een elektrische kachel met infrarood stook je tenslotte alleen maar daar waar het echt nodig is. Een bedrijfshal verwarmen, loods verwarming of een werkplaats verwarming koop je bij Industriele-verwarming.nl

Hoe korte golf infrarood verwarming werkt

Infrarood stralervoor de industrie worden gericht op een specifieke plek, zoals een werkplaats of loods.

Zodra je deze heater infrarood inschakelt ervaar je direct een comfortabele warmte. De warmte van deze panelen drijft niet weg, want niet de lucht maar de personen of objecten onder de stralers worden verwarmd.

Die warmte met de elektrische radiatoren wordt vastgehouden, precies zoals dat gebeurt als iets of iemand wordt opgewarmd in de zon. Deze manier van verwarmen is erg zuinig en de warmte voelt bovendien heel natuurlijk aan.

De lucht blijft daarbij lekker fris, terwijl je toch profiteert van een weldadige warmte. Een ideale combinatie die jou ook nog eens veel voordeel oplevert, qua lage energie rekening en blije werknemers. Er is infrarood verwarming magazijn, mobiele infrarood verwarming en infrarood voor iedere verwarming bedrijfsruimte.

Wij installeren jouw infrarood verwarming vakkundig op de juiste hoogte

Vrijblijvende offerte aanvragen

De voordelen van infrarood industrie verwarming

Eén van de vele voordelen van industrie verwarmen met infrarood panelen is natuurlijk de daaruit voortvloeiende energiebesparing en de daaraan gekoppelde lage bedrijfskosten.

Tenslotte stook je plaatselijk en hoef je niet een hele werkplaats of loods te verwarmen.

Bovendien besteed je geen kosten meer aan opwarmtijd om het hele industrie pand verwarmd te krijgen. Andere voordelen zijn dat infrarood verwarming voor de industrie erg eenvoudig te monteren is en geen onderhoud behoeft.

Onze mobiele infrarood panelen hebben deze voordelen en zijn simpel te regelen en aan te sturen, net zoals de panelen die aan de wand gemonteerd kunnen worden.

De voordelen van industriële infrarood verwarming

 • – Lage bedrijfskosten door energiebesparing
 • – Geen opwarmtijd maar directe warmte
 • – Simpel te regelen en aan te sturen
 • – Grote betrouwbaarheid
 • – Zuinig lokaal verwarmen
 • – Mobiel of eenvoudig te monteren
 • – Geen onderhoud
 • – Te combineren met zonnepanelen

Duurzame infrarood warmtestraler

Infrarood warmtestraler voor jouw industrieel pand is duurzaam, oftewel zuinig elektrisch, omdat je namelijk gasloos verwarmt. Om het milieu te sparen en de CO2 uitstoot te verminderen en toch een aangename temperatuur te hebben, wordt er steeds vaker gezocht naar een gasloze manier van verwarmen.

Door de ruimte met elektrische infrarood heaters te verwarmen gebruik je geen gas meer. Daarnaast is elektrisch verwarmen door middel van infrarood straling veel goedkoper dan verwarmen op gas. Je bespaart wel tot 80% op de kosten voor verwarming en start nu met goedkoop loods verwarmen.

Besparing en comfort

Wil jij ook graag besparen op de bedrijfskosten? Bezuinig dan op het energieverbruik met infrarood verwarming.

Ook als je wilt overstappen op een milieuvriendelijke manier van verwarmen of als jouw bedrijf kiest voor “all electric” zijn infrarood panelen een ideale oplossing.

Infrarood verwarming verwarmt onmiddellijk, is bijzonder comfortabel en combineert een weldadige warmte met direct berekenbare lage bedrijfskosten.

Daarnaast kan je er voor kiezen infrarood verwarming te combineren met zonnepanelen, wat nog beter is voor het milieu.

Directe warmte met infrarood heater

De industriële infrarood heater warmt heel direct een bepaalde zone op. Daar waar het nodig is. Je hoeft daarom niet het hele pand te verwarmen. Dit scheelt enorm in de energie kosten.

De infrarood heaters stralen direct alle energie uit naar de zone waar de warmte nodig is. Infrarood panelen verwarmen niet de lucht, maar de objecten en de mensen die zich in het stralingsgebied bevinden. De korte golf infrarood stralen raken de huid, waardoor je het aangenaam warmt krijgt.

Infrarood warmte kan je vergelijken met de zonnestralen. Zodra je in de zon loopt voel je de warmte op je huid. Ga je uit de zon, dan voelt het koeler. Zo werken industriële infrarood verwarmingen ook.

De elektrische verwarming die Industriele verwarming levert maken gebruik van korte golf kwarts halogeen infrarood straling. Deze ir A-straling dringt zeer goed door in de lucht en werkt altijd, ongeacht de buiten temperatuur. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor industriële en grote ruimtes. Ook beschikbaar als mobiele verwarming.

Stop met centrale verwarming op gas en kies voor schoon en duurzaam verwarmen. Minder energie verbruik en snel verwarmd is ons motto. Pak dat grote voordeel nu en kies voor infrarood verwarming. Denk ook aan de subsidie infrarood panelen en bekijk of je recht erop hebt.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming

Industriële elektrische verwarming zuinig

Als je op zoek bent naar industriële elektrische verwarming is infrarood verwarming de beste keuze.

Elektrische infrarood verwarming is namelijk zuinig in verbruik. Het verwarmt immers alleen lokaal. Daardoor bespaar je direct enorm op de verbruikskosten.

Bovendien werkt het personeel bijzonder comfortabel onder deze moderne vorm van verwarming. De infrarood kachel is in korte tijd warm, binnen enkele seconden.

Industriële elektrische verwarming, zoals infrarood heater is geschikt voor bedrijfshallen, loodsen en hoge bedrijfshallen. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in zware omstandigheden. Bijvoorbeeld op natte, vochtige of stoffige plekken.

En niet te vergeten voor speciale ATEX-zones. Daarvoor heeft HeatXL sterke verwarming systemen, welke zijn goedgekeurd voor toepassing in een explosie gevaarlijke omgeving.

De infrarood heaters van Industriele verwarming zijn ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoge energie conversie.

Industriële verwarming toepasbaarheid

 • – Zware en lichte constructie loodsen
 • – Werkplaatsen voor bijvoorbeeld metaalbewerking
 • – Opslagruimtes en daarbij horende kantoorunits
 • – Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
 • – Assemblage loodsen
 • – Productiehallen
 • – Magazijnen
 • – Garages

Het verwarmen van loodsen, garages, werkplaatsen en opslagruimtes door middel van gasverwarming zorgt jaarlijks voor hoge bedrijfskosten.

De ouderwetse gasverwarming, zoals CV, verwarmt de lucht. Allereerst stijgt de lucht omhoog, daardoor duurt het lang voordat je de warmte beneden voelt. Daarnaast verdwijnt lucht door gaten, kieren en openstaande deuren.

Industriële gebouwen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht zo naar buiten ontsnapt. Dit is zonde van alle energie en de daarbij horende kosten.

Lees meer over de nieuwste en beste manier van bedrijfshal verwarmen.

industriele-verwarming
industriele-verwarming
industriele-verwarming