HeatXL Logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Heatstrip

Heatstrip voor industriële gebouwen

Met een heatstrip warm je eenvoudig, zuinig en efficiënt een hoge of grote ruimte op. Heatstrip is daarom uitermate geschikt als verwarming voor industriële gebouwen, zoals een magazijn, opslag goederen hal of loods. De infrarood heater heeft een korte opwarmtijd van enkele minuten en warmt op een effectieve wijze een bedrijfspand op.

Een warmtestraler infrarood is verkrijgbaar in verschillende modellen, van design uitvoering tot een onopvallende strip heater. Leverbaar in verschillende wattages zodat je precies het juiste vermogen kan bepalen. Infrarood verwarming berekenen kunnen onze adviseurs voor je doen. Zij stellen een warmteplan op voor de te verwarmen ruimte.

Daarbij wordt aangegeven wat de beste positie is voor de electric strip heater, welk vermogen je nodig hebt en welke uitvoering het meest geschikt is. Heatstrip is bovendien geschikt voor meerdere toepassingen. Als industriële verwarming bedrijven voor garages, loodsen, voedselindustrie, werkplaatsen, opslagruimtes, showrooms, garages, buiten werkplaats en meer. 

Infrarood stralingsverwarming is de oplossing voor effectieve verwarming van zowel binnen- als buitenruimtes middels infraroodtechniek. Het mooie design, de eenvoudige installatie en daardoor snelle ingebruikname maken deze infrarood verwarming uniek. Bovendien bespaar je wel tot 80% op de bedrijfskosten. 

Een heatstrip heeft geen onderhoud nodig, want er zijn geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Ook jaarlijks onderhoud aan het verwarmingssysteem is overbodig. De installatie is eenvoudig aan de wand of aan het plafond. Wil je meer weten over onze industriële verwarming bedrijven? Neem dan contact met ons op.

Heatstrip heaters

Een ruimte verwarmen zonder CV is mogelijk met heatstrip heaters. De industriële elektrische heaters maken gebruik van elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infraroodwarmte. Deze warmte is niet gevoelig voor wind of tocht, waardoor ze uitermate geschikt zijn als industriële verwarming. 

De industriele verwarming elektrisch werkt op een andere wijze dan een luchtverwarming. Niet de lucht wordt verwarmt, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Infrarood verwarming industrie heeft een groot bereik, waardoor je ze tot wel 10 meter hoog kan ophangen. Je monteert de heatstrip aan het plafond of aan de muur. 

Vanwege de hoge temperaturen die oplopen tot wel 350 graden Celsius is de minimale hoogte 3 meter. De lange golf infrarood stralen verhitten de objecten, welke vervolgens de warmte lang vasthouden. Ook weerkaatsen de stralen op de vloer, muren en andere vaste objecten. Zodra de stralen je huid raken, voel je gelijk de intense warmte. 

Infrarood verwarming industrie is bijzonder geschikt voor hoge ruimtes. De plafond heater elektrisch warmt binnen no-time de ruimte heerlijk op. Een groot voordeel is dat je niet de lucht hoeft te verwarmen. Iedereen weet dat warme lucht eerste stijgt. Voordat de warmte beneden op de werkvloer is, ben je uren verder waarbij je veel geld hebt gespendeerd. 

Zodra de magazijndeuren open gaan, vliegt de warmte letterlijk naar buiten. Het hele verwarmingsproces begint dan weer van voor af aan. Verwarmen bedrijfshal zonder gas en met infraroodstraling bespaart je op de bedrijfskosten. Doordat industriele verwarming niet gevoelig is voor tocht, verlies je ook geen kostbare warmte als een deur open en dicht gaat. 

Heatstrip voor de industrie laten installeren

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heatstrip indoor

Met een heatstrip indoor verwarm je op een zuinige manier de werkplaats. De industrie verwarming is juist zo geschikt, omdat je ook niet de hele ruimte van warmte hoeft te voorzien. Alleen op de plekken waar de warmte gewenst is. Zoals de werkplaatsen van het personeel en goederen in het magazijn die op een bepaalde temperatuur moeten blijven. 

Een elektrische verwarming bedrijfshal kan heel gericht een zone of werkplek verwarmen. Dat is een zeer groot voordeel ten opzichte van een gasgestookte luchtverwarming. De werkplaats heater monteer je boven de werkplekken. Dit kan eenvoudig met een plafond heater elektrisch die je middels kabels bevestigd. Ook kan je de infrarood heater direct aan de muur monteren. 

Een werkplaats heater is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Van een kleine elektrische heater 1350 watt tot een krachtige heatstrip design 2400 watt. Een heatstrip met een hoog wattage is uitermate geschikt voor grote hoge industriële panden waar bijvoorbeeld opslag goederen worden opgeslagen. Het verwarmt indien nodig ook gelijk de producten. 

De industrie verwarming hang je hoog op, zodat het bereik ook groot is. Hierbij geldt, hoe hoger je de industriele heater ophangt, hoe hoger het vermogen is. Wil je precies weten hoeveel wattage je nodig hebt voor bedrijfshal verwarmen? Neem dan contact met ons op. Onze experts kunnen nauwkeurig de infrarood verwarming berekenen. 

Het is mogelijk om een afspraak op locatie te maken, zodat we de industriële elektrische verwarming kunnen intekenen en je een gerichte prijsopgave kunnen geven. We geven je ook advies wat de beste positie is voor de strip heater. Bovendien is het ook mogelijk om de werkplekken buiten te verwarmen met de infrarood heater buiten. 

Blackline heatstrip 

De blackline heatstrip is geschikt voor meerdere toepassingen, zoals verwarming magazijn of als loods verwarming. De elektrische heater is afgewerkt met een zwarte zijdemat poedercoat laag. Het verwarmingselement van bijvoorbeeld de heatstrip design 2400 watt bestaat uit High Grade Solid State aluminium lamellen. 

Deze stralen een krachtige lange golf infraroodwarmte uit, welke volledig onzichtbaar is voor het menselijk oog. Dankzij de IP44-klasse is de industriële verwarming elektrisch stofdicht en spatwaterdicht. Daarom zijn de industriele elektrische heaters zeer geschikt als loods verwarming of verwarming magazijn. 

In industriële ruimtes is het vaak stoffig, zeker als er gewerkt wordt met hout of metalen. Dankzij de robuuste en industrie verwarming hoef jij je geen zorgen te maken dat de strip heater beschadigd. Industriele heater is hier juist op gebouwd. Daarom kan je de electric strip heater ook boven de werkplekken hangen, ze gaan niet stuk.

De heatstrip bevestig je middels kabels die aan het plafond hangen. Je kan daardoor de gewenste hoogte eenvoudig instellen. Stuur de verwarming heater eenvoudig aan met een thermostaat. Deze bedien je op afstand via het hoofdstation. Ook is het mogelijk om een app te downloaden en de heatstrip afzonderlijk aan te sturen via je mobiele device. 

Een heatstrip kan je eenvoudig per toestel bedienen. Je hoeft dus niet iedere warmtestraler infrarood aan te zetten, alleen degene die nodig is. Hierdoor bespaar je ook in de kosten. Met een thermostaat aangestuurde industriele verwarming bespaar je gemiddeld nog eens zo’n 30% op de stookkosten. Vraag onze adviseurs om meer informatie over heatstrip.

Heatstrip kopen in onze online winkel

Ecosun heatstrip is geschikt voor hoge ruimtes

De Ecosun heatstrip is speciaal ontworpen voor het verwarmen van grote en of hoge gebouwen. De verwarming bereikt een hoge temperatuur van 350 graden Celsius. Door deze temperatuur zijn zeer goed in te zetten als industriële verwarming. Denk hierbij aan een magazijn, hal of loods. Ook zien we ze vaak terug bij showrooms of tentoonstellingen. 

Ook in kerken is een infrarood heater zeer goed toe te passen. De kerkgangers hebben het niet meer koud tijdens de mis en bovendien bespaar je enorm op de stookkosten. De infrarood stralingsverwarming warmt direct de bezoekers op. Deze warmte wordt als zeer comfortabel en aangenaam ervaren. Bovendien is het ook goed voor ons lichaam. 

De behuizing van de Ecosun modellen zijn afgewerkt met een zijdemat poedercoat laag waarbij je kan kiezen in de kleuren zwart, wit of crème. Voor de aansturing van de heatstrip raden wij altijd een thermostaat met ontvanger aan. Daarmee kan je de heatstrip volledig naar eigen wens bedienen en instellen, alsmede afzonderlijk van elkaar bedienen. 

De industriële elektrische verwarming is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. Waardoor we altijd een geschikt model hebben voor de te verwarmen ruimte. Wil je meer weten over onze heatstrip systemen? En waarom een infrarood heater zo bijzonder zuinig is? Neem dan contact op met onze infrarood experts. 

Maak een afspraak bij jou op locatie. Zodat we gelijk de situatie kunnen zien, en je vervolgens een gericht advies kunnen geven over hoeveel heaters je nodig hebt en waar ze moeten komen te hangen. De installatie kunnen we voor je verzorgen, zeker als de elektrische heater hoog in de lucht hangt aan kabels. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Heatstrip 2400 watt is zeer krachtig

Een heatstrip 2400 watt is zeer krachtig in zijn straling en bereik. Een verwarming heater is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Een kleine elektrische heater van 600 watt is bijzonder geschikt als bij verwarming. Terwijl een heatstrip 2400 voor een grote werkplaats goed is. De heatstrip 2400w is bijzonder geliefd bij de werknemers, omdat ze een krachtige warmte afgeven. 

Zodra de stralen van de heatstrip je huid raken, warmt je lichaam heerlijk op. Daarnaast is een heatstrip 2400w binnen 12 minuten op volledige sterkte. Je hebt daardoor geen opwarmtijd nodig. Dit bespaart het bedrijf in kosten. Zodra de werknemers arriveren, de heatstrip 2400w aanzetten en een bakje koffie nemen, is de elektrische heater al heerlijk warm. 

De heatstrip design 2400 watt is ook verkrijgbaar als heatstrip 1800 watt. Beide modellen zijn inbouw heater buiten te gebruiken. Ze zijn namelijk geschikt voor een inbouwframe, waardoor ze waterdicht zijn. Mocht je als bedrijf werkplekken buiten hebben, dan is een infrarood heater buiten onmisbaar. Zoals een outdoor strip heater van het merk Mo-El.

De inbouw heater buiten is bestand tegen de veranderde weersomstandigheden. Ze dragen de IP65 klasse wat betekent dat ze water- en stofdicht zijn. Ook kan een heatstrip tegen vorst. Vraag onze medewerkers om advies als je op zoek bent naar een outdoor strip heater. De afmetingen variëren tussen de kleinste 65x25x6 cm van 600 watt tot 155x35x6 cm van 3600 watt. 

Dankzij het slanke model van slechts 6cm is deze onopvallend te monteren. Zowel buiten als binnen. Wil je meer weten over de elektrische verwarming bedrijfshal voor jouw pand? Maak een afspraak. We komen graag bij je langs voor advies bedrijfshal verwarmen met zuinige industriele verwarming elektrisch. 

Outdoor heatstrip om buitenplaats te verwarmen

De outdoor heatstrip is de oplossing voor industriële werkzaamheden die buiten plaatsvinden, waar verwarming nodig is. De waargenomen buiten temperatuur stijgt direct met zo’n 5 tot 10 graden.  Deze elektrische heater is waterdicht en bestand tegen lage winterse temperaturen. Daardoor zeer geschikt om een buitenplaats te verwarmen. 

Een heatstrip bereikt een temperatuur tussen de 300 tot 350 graden Celsius en straalt gerichte warmte uit. Een heatstrip 1800 watt bijvoorbeeld bereikt binnen het kwartier een temperatuur van 300 graden. Door de korte opwarmtijd bespaar je als bedrijf direct op de bedrijfskosten en het personeel geniet van heerlijke warmte op de buiten werkplek. 

De heatstrip die voor buiten geschikt is maakt gebruik van de korte of midden golf infraroodstraling. Deze zijn niet gevoelig voor windvlagen, waardoor de werknemers tijdens de buiten werkzaamheden het niet koud hebben. De gerichte stralingswarmte warmt direct het lichaam op, wat als zeer aangenaam wordt ervaren. 

We hebben een groot aanbod infrarood verwarming voor binnen en buiten. Wij leveren enkel hoge kwaliteit producten, waardoor ze energiezuinig en veilig zijn. Ons infrarood heater assortiment beschikt over diverse keurmerken, zoals TÜV, GS, VDE. Een geteste heatstrip voldoet dan ook aan de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Wil je meer weten over ons infrarood heater voor jouw bedrijfspand? Of wil je informatie over de afmetingen, verschillende vermogens en toepasbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen je graag alles uit over deze zuinige en effectieve manier van een ruimte opwarmen. Je kan ook een vrijblijvende offerte heatstrip aanvragen via het formulier. 

Professionele heater

Met een professionele heater bespaar je direct op kosten van verwarming voor werkplaats. Doordat je enkel en alleen de werkplekken van het personeel verwarmt, hoef je niet de hele loods of bedrijfshal te voorzien van warmte. Dit bespaart je als bedrijf flink op de bedrijfskosten. Bovendien is een infrarood heater werkplaats zuinig in verbruik. 

Een werkplaats heater zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Tel daarbij op dat je geen onderhoudskosten hebt aan een infrarood heater werkplaats. De installatie is ook eenvoudig. Je bespaart daardoor tot wel 80% op de totale bedrijfskosten. De lampen van een heatstrip hebben een lange levensduur van tenminste 5 tot 7 duizend branduren. 

Dit is gemeten op volle kracht. Normaal gesproken staan de werkplaats heaters niet constant op volle kracht aan. Gebruik daarbij de energy comfort werkplaats heaters en bespaar nog meer op de kosten. Door gericht de werkplekken te verwarmen hoef je niet het hele pand van warmte te voorzien. 

Een industriele verwarming elektrisch heeft bovendien geen onderhoud nodig. Er zijn geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden, zoals bij luchtblazer wel het geval is. Een ruimte verwarmen zonder cv is daardoor nog economischer. Je hoeft ook geen jaarlijks onderhoud aan een infrarood verwarming industrie te verrichten. 

Verwarmen bedrijfshal zonder gas is naast dat het zuiniger is ook veel gezonder voor het personeel. Een heatstrip houdt de luchtvochtigheid in balans en er is geen stof dat opwaait. De warmte van een werkplaats heater bevordert ook de bloedcirculatie. Wil je meer weten over de toepassing van heatstrip in jouw industrie pand? Neem contact met ons op.

werkplaats mobiele verwarming infrarood verwarming
Bedrijfshal verwarmen met Heatstrip
industriele infrarood panelen loods hal bedrijfshal industrie infrarood Subsidie infrarood panelen met Heatstrip
Bedrijfshal verwarmen Garage met mobiele infrarood verwarming - df