industriele verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Goedkoop loods verwarmen

Met infrarood goedkoop loods verwarmen

Goedkoop loods verwarmen? Het kan met infrarood verwarming. Met elektrische infrarood systemen verwarm je namelijk direct de plek waar je aan het werk bent. Niet de lucht er omheen!

Daardoor is infrarood verwarming zuinig in gebruik. Je verspilt geen energie, omdat je heel gericht een zone verwarmt met de warme infrarood stralen. Op deze manier geniet je van een comfortabele warmte met lage energiekosten.

Door lokaal te verwarmen heb je een perfecte warmte verdeling. Daardoor werkt infrarood verwarming ook ideaal op plekken waar verwarming echt van belang is. Zoals in koude en vochtige loodsen.

Bedrijfshal elektrische verwarmen met een infrarood straler vanaf een hoog plafond of op de muur zorgt dat je geen onnodige ruimtes verwarmt.

De verwarming kan op de juiste plek tussen de 3 en 4 meter hoog worden opgehangen. Maximaal op 8 meter hoog kan een infrarood straler worden geplaatst.

Waarom traditionele verwarming niet werkt

Een loods is vaak groot en hoog. Als je gebruik maakt van traditionele verwarming, zoals CV of gasverwarming, verwarmt je uiteindelijk puur de lucht in de loods.

Die warme lucht trekt echter snel naar boven, want warme lucht stijgt eerst. Het duurt een lange tijd voordat je de warmte beneden op de werkplek voelt.

Als gevolg daarvan heb je een langere opwarmtijd. Dat zorgt direct voor veel hogere energiekosten.

Vaak gaat traditionele verwarming daarom gepaard met geldverspilling. En wat denk je van warmteverlies door open staande deuren? Of kieren en gaten in muren en daken.

Loodsen en werkplaatsen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de warmte snel naar buiten ontsnapt. Op deze manier blijf je stoken. De oplossing heeft Industriële verwarming, namelijk infrarood heater die zuinig is en op zone verwarmt.

 

Infrarood goedkoop loods verwarmen begint bij lokale verwarming

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt infrarood verwarming precies?

Infrarood verwarming werkt als de warmte van de zon. Als buiten in de schaduw loopt en je gaat in de zon lopen, voel je direct de warme stralen op je huid.

Je lichaam houdt de warmte vast. De warme stralen voelen prettig aan. Met infrarood verwarming ervaar je eenzelfde warmte. Niet de lucht, maar je lichaam wordt verwarmd en dat voelt heel natuurlijk aan.

De warme infraroodstralen voel je direct. Een infrarood verwarming heeft namelijk geen opwarmtijd nodig.

Is de warmte niet meer nodig? Dan schakel je de stralers weer uit. Daardoor hoef je niet onnodig te stoken. Op deze manier kiest je direct voor het goedkoop verwarmen van de loods.

Goedkoop loods verwarmen is mogelijk in:

  • – Lichte en zware constructie loodsen
  • – Assemblage loodsen
  • – Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
  • – Werkplaatsen voor bijvoorbeeld metaalbewerking
  • – Opslagruimtes en bijbehorende kantoor units
  • – Voedsel industrie
  • – ATEX-zones

 

De voordelen van goedkoop loods verwarmen

Eén van de belangrijkste voordelen van goedkoop loods verwarmen is de besparing van energie. Door in jouw loods juist lokaal te verwarmen stook je een stuk zuiniger. Dit merk je gelijk aan de daling van de verwarming kosten.

Een elektrische heater heeft geen opwarmtijd nodig heeft, zoals bij traditionele soorten van verwarming. Daardoor ervaar je gelijk de lagere bedrijfskosten. Loods verwarming is bovendien overal inzetbaar.

Wij leveren zowel draagbare modellen als monteerbare modellen. Je installeert de verwarming eenvoudig aan de muur of plafond. De infrarood verwarming is eenvoudig aan te sturen via een thermostaat.

Infrarood heaters hebben geen onderhoud nodig, omdat ze geen draaiende onderdelen hebben. Er kan dus weinig kapot gaan. Met infrarood verwarming heb je een onderhoudsvrij leven.

Wil je ook graag rekening houden met het milieu? Stop met industriele verwarming gas en met werkplaats verwarming op gas.

Stap nu over op infrarood verwarming, want dit is de juiste keuze. Combineer de infrarood heaters met zonnepanelen.

Meer informatie over industrie verwarming, bedrijfshal verwarmen, werkplaats verwarming en allerlei elektrische verwarming bedrijfshal kan je bij Industriele verwarming krijgen. Wil je dat onze adviseurs langs komen voor een groot energie project of wil je een infrarood heater kopen in onze online winkel.

industriele verwarming voor verwarmen werkplaats met industriele infrarood verwarming en warmtestraler infrarood infrarood verwarming magazijn
industriele verwarming verwarmen van werkplaats met infrarood stralingsverwarming infrarood verwarming magazijn
industriele verwarming voor goedkoop werkplaats verwarmen met industriele elektrische heaters
industriele heater

Positie elektrische heaters bedrijfshal

Bij het goedkoop verwarmen van een bepaalde zone is de beste positie voor de elektrische verwarming boven hoofdhoogte. Advies is om de infrarood heater op ongeveer drie à vier meter hoog te monteren en met een hoek van ongeveer 45 graden.

Op deze manier zorg je ervoor dat de warmtestralen de zijkant van het lichaam verwarmen. Nog beter is om twee elektrische heaters op te hangen, zodat van beide kanten het lichaam wordt verwarmd. Precies wat je nodig hebt, dit verhoogt vervolgens het comfort niveau.

Waarom is infrarood verwarming een uitstekende investering?

Alle bedrijven en huishoudens moeten voor 2030 over naar volledig elektrisch verwarmen. De meest voordelige manier is verwarming met warmtestraler infrarood, omdat het zuiniger is dan andere elektrische verwarming bedrijfshal.

Een infrarood verwarming werkplaats in je bedrijfshal laten plaatsen of zelf één of meerdere kopen in de online winkel? Dan kan allemaal, we helpen je goedkoop een loods verwarming aan te schaffen.

Start nu met loods verwarmen zonder gas en bespaar honderden euro’s en het milieu. Verwarming loods doe je met de beste elektrische industriele verwarming, namelijk de infrarood heater.

De elektrische werkplaats verwarming zorgt dat iedereen in je loods een warmte werkplek heeft. Goedkoop loods verwarmen begint bij het overstappen naar zone gerichte infrarood verwarming.

Het verschil tussen infrarood paneel en warmtestraler?

Het verschil tussen infrarood paneel en warmtestraler is dat stralers sterkere warmte uitstralen.

  • Infrarood paneel zijn zogenaamde donker stralers. Deze zenden lange golf infrarood stralen (infrarood-C) uit, welke vervolgens diep in de huid doordringt. Het verwarmt je lichaam op een natuurlijke manier. Deze worden in huizen en kantoren toegepast.
  • Infrarood warmtestraler genereert een rood licht. Het gaat daarbij om korte golf infrarood (infrarood-A) met deels een zichtbare golfengte. De infrarood warmte wordt daardoor effectief door je lichaam opgenomen. Deze stralers worden bij industriële panden toegepast.

Korte golf infrarood stralen

De industriële warmtestralers van ons gebruiken allemaal de korte golf infraroodstralen. Dit zijn de HeatXL halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben.

Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. 

Maar ook magazijnen en in zeer hoge gebouwen, zoals loodsen. De warmte stralers van Industriele verwarming zijn ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een extreem hoge energie conversie.

Heater voor bedrijfshal, magazijn verwarming, infrarood verwarming loods en verwarming werkplaats met een infrarood warmtestraler zorgt voor een lagere energierekening. Goedkoop loods verwarmen begint met infrarood.