Steeds meer bedrijven in de industriële sector stappen over van gasverwarming naar een Energiezuinige regeling. Dat is met een goede reden: elektrische infraroodverwarming is goedkoper én duurzamer. Met een Energiezuinige regeling groeit ook de vraag naar op maat gemaakte thermostaten voor industriële verwarming. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment kant-en-klare Energiezuinige regeling voor infraroodverwarming. We bieden zowel thermostaten voor kleinere installaties als regelpanelen voor grotere installaties. Daarmee regel je moeiteloos de elektrische infraroodverwarming per zone zodat je alleen verwarmt wat nodig is. Ben je op zoek naar meer informatie over een  Energiezuinige regeling? Neem dan contact op, onze adviseur beantwoordt graag al je vragen. 

Energiebesparende thermostaten voor Energiezuinige regeling van infrarood verwarming

Heb je een installatie waarbij meerdere infraroodverwarmers worden gebruikt om een gebied te verwarmen? En vereist dit een gelijktijdige regeling? Ook daarvoor bieden wij een geschikte oplossing met onze op maat gemaakte regelpanelen. Met op maat gemaakte regelaars kunnen we vrijwel elke functionaliteit in het regelpaneel ontwerpen die je nodig hebt voor jouw specifieke eisen voor een Energiezuinige regeling.

Onze thermostaten voor kleinere installaties zijn ideaal bij het installeren van één of twee verwarmers. Met deze thermostaten regel je makkelijk en snel de temperatuur per infraroodverwarmer. Dankzij de snelle opwarmtijd van de elektrische infraroodverwarming ervaar je vrijwel direct een comfortabele temperatuur op de werkplek.

Het regelpaneel is ontworpen en gebouwd rond het aantal verwarmingszones dat je nodig hebt. Elke zone kan onafhankelijk worden bediend, zodat je specifieke gebieden kan verwarmen wanneer dat nodig is. Zo verspil je geen energie en betaal je alleen voor verwarming waar en wanneer je het nodig hebt.  

De voordelen van energiebesparende thermostaten voor je industriële verwarming

Het gebruik van energiezuinige thermostaten voor de elektrische infraroodverwarming heeft veel voordelen:

  1. Elke zone heeft een variabele output, waarmee je de warmte-intensiteit van de verwarmers nauwkeurig kan afstemmen op basis van de weersomstandigheden. Dankzij deze functionaliteit hoeven de verwarmers niet altijd op vol vermogen te werken waardoor je de efficiëntie verhoogt. 
  2. Elke zone kan worden bediend met een timer en thermostaat waarmee je aan/uit-tijdsperioden kan instellen. Handmatig de infrarood verwarming aan- en uitzetten is daarmee verleden tijd. 
  3. Er kan ook een minimale temperatuur worden ingesteld. Dit neemt de veelvoorkomende zorg weg over het aan laten staan van de verwarmers. De verwarmers zullen alleen werken wanneer de temperatuur onder de ingestelde temperatuur komt.

Naast de energie-efficiëntie van onze thermostaten, streven wij ook naar maximaal gebruiksgemak. Onze thermostaten zijn eenvoudig te bedienen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw industriële werkomgeving. 

Nieuwsgierig geworden? Onze adviseurs voorzien je graag van advies over het gebruik van onze thermostaten. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Industriële-verwarming.nl: dé expert in elektrische infrarood- en stralingsverwarming

Industriële-verwarming.nl is een initiatief van HeatXL Benelux. Al ruim 15 jaar zijn wij de marktleider in de Benelux voor industriële elektrische infrarood- en stralingsverwarming. We staan bekend om ons specialisme en zorgen altijd voor een passend en deskundig advies voor de toepassing van elektrische stralingsverwarming.

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Onze regelpanelen kun je eenvoudig zelf installeren. Geef je de installatie toch liever uit handen? Geen probleem. Onze professionele en ervaren installatiepartners komen graag langs voor de installatieservice. 

Wij willen je helpen om direct veel geld te besparen op je gaskosten voor verwarming. Onze ervaring is dat een besparing tot wel 70% heel realistisch is. En dat terwijl er geen ingrijpende aanpassingen plaatsvinden. Dankzij onze Energiezuinige regeling kan jij per werkplek verwarmen en alleen wanneer het nodig is. Wij helpen je met het zo efficiënt mogelijk instellen van de thermostaten. Het resultaat: goedkoper verwarmen met meer comfort. 

Ben je op zoek naar een kostenbesparende oplossing naast je huidige verwarmingssysteem? Of overweeg je of de overstap naar een volledig elektrisch verwarmingssysteem? Wij hebben altijd een efficiënte en betaalbare oplossing. Aarzel niet en ontvang vandaag nog vrijblijvend een offerte, waarin je ontdekt hoe eenvoudig je kunt besparen op de verwarmingskosten van je bedrijfshal, werkplaats, loods, magazijn of andere werkruimtes.