Registreren als dealer

Ontdek de voordelen van een dealeraccount bij HeatXL, gespecialiseerd in industriële infrarood verwarming. Geniet van aantrekkelijke inkoopvoorwaarden, efficiënte service, en toegang tot onze deskundige ondersteuning.

Klant worden stap voor stap

1. Hou je Kamer van Koophandel-nummer bij de hand
2. Vul het aanmeldformulier stap voor stap in
3. Na ontvangst krijg je mail met je klantnummer
4. Met dit klantnummer kun je bestellingen plaatsen

Heb je (nog) geen BTW-nummer? Bel +31 (0)165-714107.

Exclusief voor de Industriële Sector

Als prominente importeur en groothandel richten wij ons specifiek op de levering van industriële infrarood verwarmingssystemen aan zakelijke eindgebruikers en bedrijven in de bouw- en installatiebranche. Om in aanmerking te komen voor een dealer account moet jouw onderneming geregistreerd zijn in het KVK-register als bijvoorbeeld een installatietechnische groothandel of bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële toepassingen.

Dienstverlening aan Particuliere en Zakelijke Eindgebruikers

Heb jij als particulier of zakelijke eindgebruiker interesse in onze industriële infrarood verwarmingsproducten? Neem contact op via onze website of telefonisch voor offertes en vragen.

Uw Betrouwbare Specialist in Industriële Verwarming

HeatXL is de marktleider in industriële infraroodverwarming in de Benelux. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en delen deze kennis om je te helpen bij het benutten van marktkansen.

Als jouw deskundige partner bieden wij topkwaliteit producten en advies, gesteund door onze jarenlange ervaring en sterke relaties met toonaangevende fabrikanten van industriële infrarood oplossingen.

Voor Installatie­professionals in de Industrie

Wij ondersteunen installatieprofessionals, aannemers, en technische groothandels die zich richten op industriële toepassingen. Wij informeren hen over de laatste ontwikkelingen in de industrie en helpen jouw uitblinken in een competitieve markt.

Onze lange termijnrelaties met professionele partners in de Benelux zijn gebaseerd op gedegen advies en technische expertise.

Gegarandeerde voorraad­beschikbaarheid

Als leidende aanbieder in de Benelux zorgen wij voor een uitgebreide voorraad van industriële infrarood verwarmingssystemen, wat resulteert in snelle leveringen en continue beschikbaarheid voor jouw projecten.

Kwaliteits­leveranciers voor industriële verwarming

Onze langdurige relaties met topfabrikanten zorgen voor betrouwbare, hoogwaardige industriële infrarood verwarmingsproducten. Deze leveranciers zijn marktleiders in innovatie en productie.

Aanmelden als Nieuwe Dealer

Begin vandaag met jouw reis als dealer door het dealerformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met je op om jouw specifieke wensen te bespreken. Meld je hier aan of bel ons direct.