Bedrijfshal Heaters en bedrijfshal verwarmen met infrarood verwarming

Als beheerder van een bedrijfshal weet je hoe belangrijk het is om een comfortabele en energiezuinige werkruimte te behouden. Het vinden van efficiënte verwarmingsoplossingen kan een directe impact hebben op het verminderen van energiekosten en het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Daarom vormen bedrijfshal heaters een kerncomponent in het streven naar een energiezuinige oplossing voor het verwarmen van een werkruimte. Het kiezen voor de juiste heaters kan niet alleen economisch voordeel opleveren, maar ook bijdragen aan milieu verantwoord ondernemen.

Belangrijke inzichten voor bedrijfshal heaters

 • Energiekosten besparen met de juiste verwarmingsoplossingen.
 • Verbetering van werkcomfort door duurzame verwarming.
 • Toepassen van energiezuinige oplossingen voor een ecologisch verantwoord bedrijfspand.
 • Selectie van heaters die bijdragen aan het efficiënt verwarmen van een werkruimte.
 • Het benutten van subsidies en fiscale voordelen voor duurzame verwarmingsmethoden.

Het belang van efficiënt een bedrijfshal verwarmen zonder gas

Efficiënt jouw bedrijfshal verwarmen is een essentiële factor voor het verlagen van energiekosten en het verminderen van de milieu impact van jpuw bedrijf. Het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing zorgt ervoor dat je niet alleen de operationele kosten drukt, maar je draagt ook bij aan een beter werkklimaat als je de verwarming richt op werkplekken verwarmen. Hierbij is het belangrijk om stil te staan bij de innovaties binnen de verwarmingsindustrie, zoals gasloos verwarmen met infrarood, welke helpt het warmteverlies tot een minimum te beperken.

 • Energie-efficiëntie: Kies verwarming die efficiënt omgaan met energie, zodat de energiekosten laag blijven en de warmte maximaal.
 • Evenwichtige stralingswarmte: Systemen zoals infrarood verwarming zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, wat resulteert in energie-efficiënte werkomstandigheden.
 • CO2-reductie: Een belangrijk aspect van duurzaam ondernemen is het verminderen van de CO2-voetafdruk.
 • Verbeterde werkomstandigheden: Een goed verwarmen ruimte draagt bij aan het comfort en de productiviteit van jouw werknemers.

Trends zoals gasloos verwarmen stemmen overeen met de groeiende behoefte aan duurzaamheid binnen het bedrijfsleven. Door te kiezen voor innovatieve oplossingen zoals lange golf infrarood heaters of elektrische luchtverwarmingssystemen, kan jouw bedrijf aanzienlijke energiebesparingen realiseren, terwijl je tegelijkertijd zorg draagt voor het milieu en de bedrijfsexploitatie optimaliseert.

Direct gasgestookte bedrijfshal heaters of bedrijfshal verwarmen met infrarood verwarming

Bij het zoeken naar een duurzame verwarmingsoplossing voor een bedrijfshal, kom je wellicht elektrische  infrarood heaters tegen als vervanger van de direct gasgestookte heaters. Deze infrarood verwarmingstoestellen staan bekend om hun snelle opwarmtijd en hoog rendement, wat ze een zeer aantrekkelijke optie maakt voor bedrijven die efficiëntie en energiebesparing hoog in het vaandel dragen.

Voor- en nadelen van elektrische verwarming als vervanger van direct gestookte heaters.

De keuze voor elektrische infrarood verwarming als vervanger voor direct gasgestookte heaters brengt verschillende voordelen met zich mee. Een prominente factor is de energiezuinige werking die ervoor zorgt dat de elektrische infrarood toestellen niet alleen krachtig zijn, maar ook zuinig in verbruik. Bovendien behoeven deze systemen weinig onderhoud, waardoor je extra bespaart op onderhoudskosten en -tijd. Daarnaast is de kans op leidingverlies afwezig door de directe werking op stroom bij deze vorm van verwarmen, wat bijdraagt aan het hoog rendement.

Warmteverdeling en energiezuinigheid van stralingsverwarming

 • Snelle opwarmtijd: Direct gasgestookte heaters en elektrische infrarood verwarming zijn beiden in staat snel een grote ruimte te verwarmen.
 • Energiezuinige verwarmingsoplossing: De moderne HeatXL infrarood technologie draagt bij aan een lager energieverbruik.
 • Onderhoudsvrij: Door het robuuste ontwerp en afwezigheid van bewegende delen vergen onze infrarood heaters geen onderhoud.
 • Energiezuinig: Met een hoge efficiëntie wordt een maximale hoeveelheid warmte gegenereerd uit elke kilowatt.

Subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen helpen een bedrijfshal te verwarmen

De Nederlandse overheid ondersteunt duurzame investeringen via de EIA-regeling(Energie-investeringsaftrek), waarmee je mogelijk een significante aftrek kunt krijgen op de investeringskosten voor energiezuinige technologieën. Aanschaf van een hoog rendement infrarood heater kan hieronder vallen, waardoor je niet alleen profiteert van een verlaagd energieverbruik maar ook van fiscale voordelen.

Indirect gestookte luchtverwarmers of zuinige elektrische oplossing voor bedrijfshallen

Wanneer jij op zoek bent naar een efficiënte verwarmingsoplossing voor jouw bedrijfshal, dan kunt je overwegen om te kiezen voor indirect gestookte heaters. Deze vorm van luchtverwarming maakt gebruik van warm water dat door een systeem van leidingen loopt, welke is gekoppeld aan een centrale verwarmingsbron, zoals een bestaande CV, een warmtepomp of een warmtenet. Gezien de steeds verder stijgende gasprijzen is het echter slimmer om op zoek te gaan naar een elektrisch alternatief. Bij HeatXL leveren wij al sinds 2008 elektrische infraroodstralers in de gehele Benelux. Steeds meer bedrijven profiteren van onze energiezuinige verwarming.

HeatXL biedt diverse infrarood stralers aan die perfect geïntegreerd kunnen worden in bestaande verwarmingssystemen. Deze infrarood units bieden naast regulier ruimteverwarming ook de mogelijkheid tot het gericht verwarmen van werkplekken. Het grootste voordeel van HeatXL verwarmingstoestellen is de goede warmteverdeling, die het gevolg is van het feit dat ze zowel aan wanden als plafonds geïnstalleerd kunnen worden. Bovendien is de temperatuur regelbaar, zodat je zelf de controle behoudt over de verwarming van jouw bedrijfshal en magazijn.

 • Flexibele installatieopties zorgen voor optimale warmteverdeling
 • Onderhoudsvrij ontwerp met minimale kosten
 • Eenvoudige integratie met bestaande verwarmingssystemen
 • Mogelijkheid tot energiebesparing door efficiëntie

De installatie van infrarood verwarming in plaats van een indirect gestookte luchtverwarmer zorgt voor een comfortabele werkomgeving en kan een significante energiebesparing opleveren. Dit draagt bij aan een verlaging van de operationele kosten en een vermindering van de milieu-impact van jouw bedrijf. Overweeg de duurzame en efficiënte HeatXL infrarood verwarming als optie om jouw bedrijfshal optimaal te verwarmen.

Alternatieven voor gas: elektrische infrarood bedrijfshal heaters om een bedrijfshal te verwarmen.

In de zoektocht naar een manier om een bedrijfshal verwarmen zonder gas, komt je al snel uit bij opties zoals elektrische heaters en infraroodverwarming. Deze technologieën bieden moderne en energiezuinige oplossingen, perfect passend bij de huidige duurzaamheidstrend en de behoefte aan een duurzaam bedrijfspand. Hieronder verkennen we de werking en de voordelen van deze alternatieve verwarmingsmethoden.

Hoe werkt infraroodverwarming in bedrijfshallen?

Met infraroodverwarming breng je gerichte, lokale verwarming naar jouw bedrijfsruimte. In plaats van de luchtmassa in de hal te verwarmen, zorgen infrarood panelen of infrarood stralers ervoor dat objecten en mensen direct worden verwarmd. Dit type verwarming is bijzonder energiezuinig en kan worden ingezet als hoofdverwarming of als werkplek verwarming in specifieke zones van de werkplaats waar de warmtebehoefte het hoogst is.

Elektrische luchtverwarming: een veelzijdige optie

Wanneer je de gehele bedrijfshal wilt verwarmen met bedrijfshal heaters, bieden elektrische heaters een betrouwbare en veelzijdige oplossing. Ze zijn uitstekend geschikt voor zowel een volwaardige hoofdverwarming in kleinere bedrijfshallen als voor strategische bijverwarming in grotere ruimten. De mate van duurzaamheid wordt bovendien vergroot door deze te koppelen aan zonnepanelen, wat de energiekosten verder reduceert. Door te kiezen voor elektrische en infrarood verwarmingsoplossingen maak je een belangrijke stap richting een energiezuinig en duurzaam bedrijfspand.

Voordelen van infrarood verwarming voor bedrijfshallen

Infrarood verwarming is een technologie die steeds vaker wordt toegepast in bedrijfshallen vanwege de significante voordelen. Door de directe afgifte van stralingswarmte wordt een comfortabele werkplek gecreëerd zonder de lucht te verwarmen. Dit leidt tot een aanzienlijke energiebesparing, omdat warmte direct aan personen en objecten wordt afgegeven, waardoor minder energie verloren gaat. Bovendien zorgt een infrarood verwarmingssysteem voor een gelijkmatige verwarming door de ruimte, waarbij koude zones worden geëlimineerd.

 • Energiebesparing: Infrarood heaters verwarmen efficiënt en verlagen daardoor de energiekosten.
 • Comfortabele werkplek: Medewerkers ervaren een prettiger werkklimaat door de behaaglijke stralingswarmte.
 • Gelijkmatige verwarming: Infraroodstraling zorgt voor een consistent warmer gevoel, zonder de schommelingen die bij conventionele verwarmingssystemen voorkomen.
 • Ecologisch: Door de efficiëntie van infrarood verwarming wordt de CO2-uitstoot verminderd, wat bijdraagt aan een groenere planeet.
 • Onderhoudsarm: Deze systemen vereisen weinig onderhoud, wat zorgt voor lagere operationele kosten en minder bedrijfsonderbrekingen.
 • Lange levensduur: Infrarood panelen kennen een lange levensduur, wat resulteert in minder vervangingen en lagere kosten op de lange termijn.

De duurzaamheid en het gebruiksgemak van bedrijfshal heaters met infrarood verwarming maken het tot een uiterst geschikte keuze voor het moderniseren van verwarmingssystemen in bedrijfspanden.

De innovatie van elektrische heaters in gasloze bedrijfshallen

De weg naar duurzaamheid heeft geleid tot de ontwikkeling van gasloze bedrijfshallen, waar de vraag naar elektrische luchtverwarming gestaag toeneemt. Deze transitie benadrukt de noodzaak van innovatieve verwarmingsstrategieën die niet alleen efficiënt en krachtig zijn, maar ook naadloos integreren met andere duurzame technologieën zoals warmtepompen en zonnepanelen, om een volledig all-electric verwarmingssysteem te realiseren.

Met de introductie van stekkerklare elektrische heaters, zoals de HeatXL infrarood stralers, wordt het mogelijk om op een eenvoudige en onderhoudsvrije manier warmte te bieden aan specifieke zones binnen bedrijfshallen. Deze ontwikkeling ondersteund een belangrijke stap vooruit in de implementatie van elektrische energie voor het verwarmen van werkruimtes.

 • Betrouwbaarheid van elektrische heaters en infrarood stralers in uiteenlopende bedrijfsomstandigheden
 • Gebruiksgemak door stekkerklare ontwerpen die direct inzetbaar zijn
 • Combinatie mogelijkheden met zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening

Hoewel conventionele elektrische heaters minder geschikt kunnen zijn voor grote ruimtes vanwege de benodigde hoge vermogens, biedt de huidige technologische vooruitgang toch uitkomst voor een groeiend aantal toepassingen in kleinere en goed geïsoleerde ruimtes binnen de bedrijfshal. Vooral infrarood stralingsverwarming geeft hier perfect resultaat en een aanzienlijke energiebesparing.

De keuze voor een verwarmingssysteem binnen gasloze bedrijfshallen hangt sterk samen met de specifieke behoeften van de werkruimte, waarbij deze elektrische oplossingen een essentiële rol spelen in de doorvoering van duurzaamheid op de werkvloer.

Infrarood verwarming versus traditionele verwarmingsmethoden

Als je op zoek bent naar bedrijfshal heaters voor jouw bedrijfshal, dan bent je mogelijk al de termen infrarood verwarming en traditionele verwarming tegengekomen. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee, en waarom zou de ene methode efficiënter verwarmen dan de andere kunnen bieden? Laten we enkele belangrijke overwegingen doornemen.

 • Infrarood verwarming: Dit type verwarming gebruikt stralingswarmte om objecten en mensen in de ruimte direct te verwarmen, zonder eerst de lucht te verwarmen. Het is bekend dat deze methode bijzonder energiezuiniger is en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, wat resulteert in een comfortabelere en efficiëntere werkomgeving.
 • Traditionele verwarming: Methoden als radiatoren en centrale verwarming werken door de lucht in een ruimte te verwarmen, wat vaak leidt tot ongelijkmatige warmteverdeling. Lucht stijgt namelijk op wanneer het verwarmd wordt, wat betekent dat grotere en hogere bedrijfshallen mogelijk niet gelijkmatig verwarmd worden.
 • Elektrisch verwarmen: In tegenstelling tot systemen op basis van fossiele brandstoffen kunnen elektrische systemen naadloos worden geïntegreerd met infraroodverwarming voor een energiezuiniger alternatief. Bovendien biedt het gebruik van elektriciteit vaak een schoner en groener alternatief, vooral wanneer het gekoppeld wordt aan hernieuwbare energiebronnen.

Bij het afwegen van jouw keuzes, is het belangrijk om de specifieke behoeften in jouw  bedrijfshal duidelijk in kaar te brengen. Infrarood verwarmingssystemen zijn vaak efficiënter in situaties waarbij snelle opwarming gewenst is, zonder de hele luchtinhoud van een grote hal te hoeven verwarmen. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn en een verhoogd comfort voor iedereen die in de bedrijfshal werkt.

De impact van verwarming op het werkcomfort en productiviteit

Een efficiënte bedrijfshal heaters zijn van essentieel belang voor het bevorderen van werkcomfort en productiviteit in bedrijfshallen. Wanneer medewerkers een aangename werkomgeving ervaren, waarbij er sprake is van een gelijkmatige temperatuur en een optimaal werkklimaat, dan is dit direct merkbaar in hun welzijn en werkprestaties.

De keuze voor een verwarmingssysteem dat zorgt voor comfortabel verwarmen met bijvoorbeeld stralingswarmte, draagt bij aan een omgeving waarin werknemers zich prettiger voelen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de productiviteit, maar het draagt ook bij aan het welzijn van de werknemers. Het welzijn is namelijk sterk verbonden met de kwaliteit van hun werkomgeving.

 • Een stabiele en gelijkmatige temperatuur vermindert de afleiding en zorgt dat medewerkers zich beter kunnen concentreren.
 • Stralingswarmte zorgt voor een directe opwarming van objecten en mensen, wat een comfortabel gevoel geeft zonder tocht of grote temperatuurschommelingen.
 • Het comfortabel verwarmen van de werkruimte houdt energieniveaus hoog en bevordert een gezonde circulatie, wat essentieel is voor zowel fysieke als mentale taken.

De samenhang tussen een goed geconditioneerd werkklimaat en de productiviteit van werknemers mag niet onderschat worden. Als eigenaar of manager is het in jouw beste belang om te investeren in verwarming die een aangename werkomgeving creëren, want het rendement van deze investering is zichtbaar in de productiviteit en het werkcomfort. Kies dus altijd voor bedrijfshal heaters die aansluiten bij de behoefte van jouw werknemers.

Energiekosten en besparing: waarom efficiënte bedrijfshal heaters belangrijk zijn

Als beheerder van een bedrijfshal ben je continu op zoek naar methoden om energiekosten te besparen en de operationele kosten te verlagen. Efficiënt verwarmen van je bedrijfshal is hierbij een belangrijke factor. Moderne verwarmingstechnieken, zoals infrarood en elektrische luchtverwarming, spelen een cruciale rol in het verminderen van deze kosten, mede door hun efficiënt energiegebruik.

Verlaging van operationele kosten met moderne verwarmingstechnieken

Investeren in moderne verwarmingstechnieken is niet alleen een keuze voor duurzaamheid, maar ook voor slimmer financieel beheer. Deze technologieën kenmerken zich door een hoge efficiëntie, wat zorgt voor een significante besparing op de energiekosten. Vooral in ruimtes die moeilijk te verwarmen zijn, bieden HeatXL infrarood verwarming systemen uitkomst door gerichte warmte waar nodig, zonder overbodig energieverlies.

De rol van isolatie en energiebeheer

Een andere belangrijke factor in het besparen van energie en operationele kosten is isolatie. Goede isolatie vermindert de behoefte aan verwarming, omdat warmte beter binnenshuis wordt gehouden. Gecombineerd met effectief energiebeheer, kunnen bedrijven een optimaal verwarmingsproces bewerkstelligen. Met de juiste systemen en instellingen voor verwarmingssystemen, wordt energieverspilling tegengegaan, wat direct resulteert in lagere kosten en een positievere impact op het milieu en de kosten voor verwarming.

Installatie en onderhoud van bedrijfshal heaters

Wanneer je overweegt om een installatie bedrijfshal heaters te realiseren, zijn gebruiksgemak en kostenefficiëntie op de lange termijn essentieel. Hedendaagse verwarmingstechnologie biedt daarbij uitkomsten die niet alleen eenvoudig te installeren zijn, maar tegelijkertijd zeer onderhoudsarm. Een voorbeeld van zulke systemen is infraroodverwarming, bekend om zijn minimale onderhoudsbehoeften en lange levensduur.

De betrouwbaarheid van verwarmingssystemen is van groot belang voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen. Systemen die bekend staan om hun betrouwbaarheid en lage onderhoudsfrequentie kunnen bijdragen aan een ongestoorde werkomgeving. Voor de onderhoud van verwarmingssystemen, is het raadzaam om te kiezen voor systemen met een heldere servicestructuur en toegankelijke onderdelen voor eventuele vervanging.

 • Het kiezen van bedrijfshal heaters met een eenvoudig te installeren ontwerp kan de initiële installatiekosten drukken.
 • Opteren voor een onderhoudsarm systeem helpt verdere onderhoudskosten te verlagen en verhoogt de productiviteit door verminderde downtime.
 • Sinds de betrouwbaarheid van het systeem van invloed is op de gehele operatie, dient dit een primaire overweging te zijn bij de keuze van uw verwarmingstechnologie.
 • Verwarmingssystemen met een bewezen lange levensduur zorgen voor kostenbesparingen op de lange termijn.

In de selectieprocedure voor bedrijfshal heaters, is het raadzaam om onze adviseur te raadplegen over de specifieke kenmerken die onze producten bieden met betrekking tot installatie en onderhoud. Toewijding aan kwaliteit en onderhoudsdiensten zijn kritische aspecten van ons verwarmingssystemen die niet over het hoofd gezien mogen worden.

Elektrische luchtverwarming en de combinatie met zonne-energie

De transitie naar duurzaam verwarmen met bedrijfshal heaters heeft een vlucht genomen binnen de industriële sector. Met nadruk op elektrische luchtverwarming in combinatie met zonne-energie, openen zich nieuwe mogelijkheden voor bedrijfshallen om zowel milieubewust als kosteneffectief te opereren. Het integreren van zonnepanelen om de energievoorziening voor deze verwarmingssystemen te dekken, is een slimme zet vooruit in de richting van een groenere toekomst.

Wat maakt deze combinatie van technologieën zo aantrekkelijk? Allereerst, de substantiële verlaging van energiekosten, een element van cruciaal belang voor bedrijven die hun overhead willen verminderen. Daarnaast draagt de overstap naar groene energie, verkregen door zonnepanelen, bij aan de verkleining van de ecologische voetafdruk van uw onderneming.

 • Inzet van all-electric oplossingen zoals elektrische luchtverwarmers betekent een vermindering van fossiele brandstoffen in jouw energiemix.
 • Het toepassen van combinatie verwarmingssystemen met zonne-energie stelt jouw bedrijf in staat om onafhankelijker te opereren van het traditionele energienet.
 • Door de dagelijkse energiebehoefte voor verwarming te dekken met kracht van de zon, kun je aanspraak maken op een duurzame identiteit die bijdraagt aan een positief bedrijfsimago.

Kortom, de combinatie van elektrische luchtverwarming en zonne-energie biedt een effectieve aanpak voor het toekomstbestendig maken van bedrijfshallen. Het is een investering die zich niet alleen reflecteert in lagere maandelijkse kosten, maar ook in een bijdrage aan een duurzamere industrie.

De meest gestelde vragen over bedrijfshal heaters

Hoe kan ik mijn bedrijfshal efficiënt verwarmen?

Je kunt jouw bedrijfshal efficiënt verwarmen met infrarood verwarming, wat een zuinige en effectieve manier is om de ruimte te verwarmen zonder gas te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van het verwarmen van een bedrijfshal met infrarood verwarming?

De voordelen van het verwarmen van een bedrijfshal met infrarood verwarming zijn onder andere het zuinige energieverbruik, de gelijkmatige warmteverdeling en de comfortabele stralingswarmte.

Welke soorten heaters zijn geschikt voor het verwarmen van een bedrijfshal?

Voor het verwarmen van een bedrijfshal kun je gebruik maken van elektrische luchtverwarmers, infrarood heaters en infraroodpanelen, die allemaal elektrische opties zijn voor industriële verwarming. Vraag onze specialisten welke manier van elektrisch verwarming het beste is voor jouw bedrijf.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het verwarmen van mijn bedrijfshal?

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor bedrijfshal heaters door contact op te nemen met ons team. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor jouw bedrijfsruimte, loods of magazijn.

Zijn elektrische heaters een milieuvriendelijke manier van verwarmen?

Elektrische heaters zijn een milieuvriendelijke manier van verwarmen omdat ze geen gebruik maken van fossiele brandstoffen en geen schadelijke gassen uitstoten tijdens het verwarmingsproces.

Welk voordeel bieden infraroodpanelen bij het verwarmen van bedrijfsruimtes?

Infraroodpanelen en infrarood stralers zorgen voor snelle, warmteverdeling en verminderen de behoefte aan luchtcirculatie, waardoor ze een efficiënte en comfortabele verwarmingsoplossing zijn voor werkplekken en showrooms.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over het gebruik van stralingswarmte in mijn bedrijfshal?

Voor meer informatie over het gebruik van stralingswarmte in jouw bedrijfshal kun je contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het verwarmen van jouw bedrijfsruimte op een efficiënte manier.

Bedrijfshal heaters onze conclusie

De keuze voor het verwarmingssysteem van jouw bedrijfshal heeft een aanzienlijke invloed op zowel de operationele efficiëntie als op het toekomstige succes van de bedrijfsvoering. In deze zoektocht naar energie-efficiënte oplossingen, hebben wij gezien dat zowel elektrische luchtverwarming als infraroodverwarming hun specifieke eigenschappen hebben. Ze bieden niet alleen een verhoging in comfort voor de medewerkers, maar stellen jouw bedrijf ook in staat om te voldoen aan hedendaagse en toekomstige milieunormen.

Duurzame bedrijfshal verwarmen is meer dan een trend; het is een noodzaak die onderstreept wordt door de voordelen van deze moderne verwarmingstechnologieën. Niet alleen de directe omgeving profiteert, maar ook de bredere omgeving door de verlaging van CO2-uitstoot. De combinatie van geavanceerde verwarmingssystemen met zonne-energie accentueert daarnaast de mogelijkheden voor een autonome en ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering.

Ter afronding, de keuze van het verwarmingssysteem binnen een bedrijfshal moet dus niet alleen gebaseerd zijn op huidige prestaties, maar moet ook rekening houden met toekomstige duurzaamheidsdoelen. Neem daarom de tijd om te investeren in systemen die gericht zijn op toekomstgericht verwarmen. Overweeg de fiscale stimulansen die de investering ondersteunen en maak een geïnformeerde keuze die bijdraagt aan een winstgevende en milieubewuste bedrijfsvoering.

Bij HeatXL weten wij alles over zuinige bedrijfshal heaters

Ben jij op zoek naar industriële verwarming of wil jij een bedrijfshal verwarmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2008 zijn wij de Benelux marktleider op het gebied van; loods verwarming en magazijn verwarming. Maar ook over efficiënte werkplek verwarming kunnen wij je alles vertellen.

Sinds 2010 leveren wij ook kantoor verwarming en winkel en showroom verwarming van de beste kwaliteit. Voor bijna elke zakelijke warmtevraag hebben wij een energiezuinige vervanger in het assortiment.

Maak nu een afspraak voor een gratis advies met een van onze deskundige adviseurs en binnen no time bespaar jij ook tot 70% op de verwarmingskosten in jouw bedrijf.

Meer informatie over ons bedrijf Heatxl infraroodverwarming lees je op onze website.