Industrie verwarming

Goede industrie verwarming bestaat

Een goede industrie verwarming lijkt misschien lastig te vinden. Maar als je eenmaal de vele voordelen hebt ervaren van industriële infrarood panelen weet je direct dat dit soort verwarming exact is wat je nodig hebt.

Het nadeel van het verwarmen in een industrie pand, is dat het vaak gaat om grote ruimtes. De net opgestookte warme lucht stijgt naar het plafond of drijft al snel af naar openstaande deuren of garagepoorten.

Daardoor heb je op de werkvloer weinig profijt van de verwarming, behalve als je flink blijft stoken.

Wanneer je een goede én zuinige industrie verwarming wilt, kies dan voor infrarood verwarming. Deze verwarmt alleen plaatselijk en daardoor blijft het altijd comfortabel warm. Je stookt tenslotte alleen maar daar waar het echt nodig is.

Hoe werkt elektrische infrarood heater voor bedrijfshal

Hoe korte golf infrarood verwarming werkt

Infrarood panelen voor de industrie worden gericht op een specifieke plek, zoals een werkplaats of loods.

Zodra je deze infrarood panelen inschakelt ervaar je direct een comfortabele warmte. De warmte van deze panelen drijft niet weg, want niet de lucht maar de personen of objecten onder de stralers worden verwarmd.

Die warmte wordt vastgehouden, precies zoals dat gebeurt als iets of iemand wordt opgewarmd in de zon. Deze manier van verwarmen is erg zuinig en de warmte voelt bovendien heel natuurlijk aan.

De lucht blijft daarbij lekker fris, terwijl je toch profiteert van een weldadige warmte. Een ideale combinatie die jou ook nog eens veel voordeel oplevert.

De voordelen van infrarood industrie verwarming

Eén van de vele voordelen van industrie verwarmen met infrarood panelen is natuurlijk de daaruit voortvloeiende energiebesparing en de daaraan gekoppelde lage bedrijfskosten.

Tenslotte stook je plaatselijk en hoef je niet een hele werkplaats of loods te verwarmen.

Bovendien besteed je geen kosten meer aan opwarmtijd om het hele industrie pand verwarmd te krijgen. Andere voordelen zijn dat infrarood verwarming voor de industrie erg eenvoudig te monteren is en geen onderhoud behoeft.

Onze mobiele infrarood panelen hebben deze voordelen en zijn simpel te regelen en aan te sturen, net zoals de panelen die aan de wand gemonteerd kunnen worden.

De zuinigste elektrische verwarming met kwarts halogeen

Infrarood industrie verwarming is toepasbaar in:

– assemblage loodsen

– opslagruimtes en kantoor units

– werkplaatsen voor metaalbewerking

– houtwerkplaatsen en -verwerkende industrie

– loodsen

– garages

– voedselindustrie

– ATEX-zones

Besparing en comfort

Wil jij ook graag besparen op de bedrijfskosten? Bezuinig dan op het energieverbruik met infrarood verwarming.

Ook als je wilt overstappen op een milieuvriendelijke manier van verwarmen of als jouw bedrijf kiest voor “all electric” zijn infrarood panelen een ideale oplossing.

Infrarood verwarming verwarmt onmiddellijk, is bijzonder comfortabel en combineert een weldadige warmte met direct berekenbare lage bedrijfskosten.

Daarnaast kan je er voor kiezen infrarood verwarming te combineren met zonnepanelen, wat nog beter is voor het milieu.

Lees hier meer over waarom ook uw bedrijf kan profiteren van industriële elektrische verwarming.