Elektrische verwarming loods

Zuinige elektrische verwarming loods

Overstappen op elektrische verwarming loods. Het is een goede keuze. Met elektrische infrarood verwarming bespaart u enorm op energiekosten. En verwarmt u alleen daar waar het echt nodig is.

Daarmee profiteert u op twee manieren. Wilt u echt zuiniger stoken in uw loods, of wilt u net zoals vele andere bedrijven overstappen op “all-electric”?

Dan is elektrische infrarood verwarming een ideale oplossing. Infrarood heaters zijn mobiel. Eenvoudig in te stellen en verwarmen niet de lucht om u heen maar personen en objecten.

Dat scheelt direct in uw bedrijfskosten!

Korte golf infrarood straling

Waarom traditionele verwarming niet werkt

Als u uw loods verwarmt met traditionele verwarmingsmodellen zoals gas of cv. Is het verstandig over te stappen op elektrische verwarming.

Loods, garage, werkplaats of opslagruimte. Overal waar u een grote en hoge ruimte moet verwarmen met traditionele middelen verwarmt u voornamelijk de lucht.

Die lucht trekt echter snel naar boven of drijft weg door opengaande deuren en kieren. Daardoor duurt het erg lang voor u comfortabel kunt werken op uw werkplek beneden.

Als gevolg daarvan heeft u een lange opwarmtijd. Dat betekent natuurlijk hoge energiekosten. Met infrarood verwarming behoort die verspilling voorgoed tot de verleden.

Infrarood verwarming, hoe werkt het?

Elektrische infrarood verwarming werkt als de warmte van de zon.

Zodra u de zon inloopt, warmt u op en houdt uw lichaam die warmte vast. Die warmte van de zon voelt comfortabel en natuurlijk.

Met infrarood verwarming ervaart u exact die zelfde warmte. Niet de lucht om u heen, maar u zelf wordt verwarmd en dat voelt heel natuurlijk en prettig aan.

De warmte van  infrarood stralers ervaart u bovendien direct wanneer u de panelen aanzet. Dit in tegenstelling tot traditionele vormen van verwarming. Waarbij u vaak een flinke opwarmtijd nodig heeft.

Met infrarood verwarming stookt u alleen wanneer en waar u dat wilt. Daarmee bespaart enorm veel op energie en kosten.

De zuinigste elektrische verwarming met kwarts halogeen

De vele voordelen van elektrische verwarming loods

  • lage bedrijfskosten door energiebesparing
  • geen opwarmtijd maar directe warmte
  • zuinig lokaal verwarmen
  • grote betrouwbaarheid
  • simpel te regelen en aan te sturen
  • eenvoudig aan te sturen
  • geen onderhoud
  • te combineren met zonnepanelen

Over ons

HeatXL is al sinds 2008 specialist en marktleider in de levering en installatie van elektrische infrarood verwarmingssystemen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment infrarood panelen voor ruimte- en zone-verwarming in bedrijfshallen, werkplaatsen, garages, loodsen maar ook woonhuizen en kantoorruimtes.

Als exclusief A-merken distributeur leveren wij alleen hoogstaande kwaliteit met een lange en degelijke garantie.

Onze infrarood verwarmingssystemen zijn energiezuinig en leveren u gegarandeerd economisch voordeel op en daarmee is elektrische infrarood verwarming een uitstekende investering.

Lees hier meer over goedkoop loods verwarmen en de mogelijkheden voor uw bedrijf.