Infrarood verwarming garage

Infrarood verwarming garage

Heb je een garagebedrijf en ben je op zoek naar infrarood verwarming garage heaters? Dan ben je bij HeatXL industriële verwarming aan het juiste adres.

Garage gebruikers weten als geen ander dat een garage lastig te verwarmen is. Deuren gaan open en dicht, de ruimte is vaak hoog en groot. Het kost vervolgens een vermogen aan stookkosten om het in de winter comfortabel warm te houden tijdens de werkzaamheden.

Met veel verlies van warmte en continue toevoer van koude lucht is er eigenlijk maar één goede oplossing voor het verwarmen van een garage.

Geen luidruchtige en dure luchtblazers meer, maar infrarood stralers die plaatselijk de garage verwarmen.

Kantoor verwarmen met infrarood

Hoe werkt infrarood straling?

Infrarood straling werkt plaatselijk en direct waar jij dat wilt. De panelen stralen vrijwel al hun korte golf energie uit in het gebied waar het nodig is.

De straling van infrarood heaters verwarmt niet de lucht, maar personen of objecten.

Daardoor kan de warmte ook niet omhoog stijgen of wegdrijven naar steeds weer opengaande deuren of rolluiken. De warmte via infrarood panelen kan je vergelijken met hoe de zon de mensen verwarmt.

De warmtestraling wordt effectief door je lichaam opgenomen. De warme stralen die je huid raken geven direct een comfortabel warm gevoel. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op je lichaam. Je voelt je daardoor prettiger, en bovenal heerlijk warm.

Gebruik van stralingswarmte is een effectieve en prettige manier om de ruimte te verwarmen. Wij adviseren altijd om een garage te verwarmen met onze infrarood heaters.

Energie zuinige infrarood verwarming garage

Ben je op zoek naar een energie zuinige infrarood verwarming voor jouw garage? Met infrarood heaters bespaar je direct op de energiekosten. Omdat de warmte niet ontsnapt, hoef je ook minder te stoken.

Bovendien hoeft je de garage niet voor te verwarmen om het behaaglijk te krijgen. Zodra je de infrarood panelen inschakelt profiteer je direct van de comfortabele warmte. Je hebt dus geen opwarmtijd nodig.

Onze infrarood panelen zijn daarom een populaire vorm van verwarmen die al door menig garagebedrijf wordt gebruikt.

Gebruik van infrarood verwarming levert vele voordelen op. Waaronder een flinke besparing op de verwarming kosten.

Bekijk hier ook de mogelijkheden voor infrarood verwarming in een bedrijfshal.

industriële verwarming bedrijven

De voordelen van infrarood verwarming

  • – Mobiel of eenvoudig te monteren
  • – Geen onderhoud
  • – Simpel te regelen en aan te sturen
  • – Grote betrouwbaarheid
  • – Zuinig lokaal verwarmen
  • – Geen opwarmtijd maar directe warmte
  • – Lage bedrijfskosten door energiebesparing
  • – Te combineren met zonnepanelen
  • – Geurloos en geruisloos

Garage verwarming elektrisch

De garage verwarming elektrisch via infrarood straling is bijzonder zuinig en duurzaam. De industriële infrarood verwarmingen van HeatXL maken namelijk gebruik van kwarts halogeen infrarood met een korte golf straling.

Kwarts halogeen infrarood heater verwarmd alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete lucht blazers.

Korte golf infrarood straling, ir-a, is zeer efficiënt. Het zet nagenoeg alle opgenomen energie om in comfortabele stralingswarmte zonder voorverwarmen. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen wordt. Zonder dat de lucht daadwerkelijk warm wordt.

Daarom zijn onze elektrische infrarood verwarmingen zo effectief voor een schuur of garage. Maar ook voor andere industriële ruimte, zoals loodsen en bedrijfshallen.

Positie elektrische heaters bedrijfshal

Over ons

HeatXL is al sinds 2008 specialist en marktleider in de levering en installatie van elektrische infrarood verwarming systemen.

Wij bieden zowel mobiele als wand gemonteerde verwarming modellen waarmee je specifieke ruimtes of zones verwarmt.

Als A-merken distributeur leveren wij altijd hoogstaande kwaliteit producten. Tevens ontvang je een lange degelijke garantie. Wij zijn niet de goedkoopste op de markt, maar wel de beste.

Met onze zuinige infrarood verwarmingspanelen verdien je jouw investering al snel terug.