HeatXL Logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Industriële verwarming

Industriële verwarming voor elke loods, bedrijfshal en werkplaats

Industriële verwarming voor jouw bedrijf

Onze industriele verwarming range bevat wand gemonteerde en draagbare verwarmingsmodellen. Geschikt voor ruimte- en zoneverwarming voor iedere werkplaats in een loods, magazijn of andere industriële omgeving.

Onze industriële verwarming werkt direct en er is geen voorverwarming nodig. De verwarming werkplaats is voor alle industrieën geschikt. Wij bieden je lage bedrijfskosten en een grote betrouwbaarheid van onze industriële verwarming.

Industriële verwarming is zeer geschikt voor veeleisende industriële omgevingen. Met de industriële verwarming verwarm je eenvoudig en snel ieder industrieel pand, zoals een loods, magazijn, bedrijfsruimte, werkplaats of bedrijfshal. Je kan een infrarood heater, EHSafe heater, heatstrip en een mobiele verwarming kopen, want je wilt alleen top kwaliteit en duurzame heaters.

De infrarood heaters van industriele verwarming zijn niet gevoelig voor tocht en stof en zijn zeer geschikt voor werkplaatsen en bedrijfsruimte waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Onze industriele heaters hebben geen opwarmtijd, maar gelijk genieten van de intense warme en gezonde stralen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De beste industriële verwarming is een infrarood verwarming industrie

magazijn-verwarming (9)

Korte golf stralers

Industriële verwarming straalt vrijwel alle warmte-energie uit in het korte golf infraroodgebied dat effectief in je lichaam wordt opgenomen. Werkplaats verwarmen met een warmtestraler infrarood is zeer effectief..

infrarood-verwarming-garage (18)

Lage energie kosten

Verwarming loods en verwarming industriehal wil je goedkoop en energiezuinig verwarmen. Verwarming bedrijfsruimte en gericht op de werkplaats zorgt voor een lage energie rekening. Elektrische stralingsverwarming zorgt voor warme werkplekken.

mobiele verwarming

Gezonde verwarming

Infrarood verwarming van industriele verwarming is gezond voor alle werknemers. De infrarood verwarming bedrijfshal straling is lekker warm, ontspannend en goed voor de spieren. De zon in je bedrijfspand, een infrarood heater op de werkplaats.

ATEX verwarming

Industriele verwarming levert tevens Atex verwarming voor gebruik onder zware omstandigheden. Denk hierbij aan bedrijven met: vochtige, natte of stoffige werkplaatsen. Ook hebben wij ATEX goedgekeurde systemen voor toepassing in een explosie gevaarlijke omgeving.

ATEX-zones zijn plekken waar mogelijk ontvlambare gassen en stoffen aanwezig kunnen zijn. Voorschriften vereisen in deze zones speciale elektrische apparatuur. Dat geld ook voor de industriele verwarming heaters.

EHSAFE van HeatXL is ’s werelds eerste en enige korte golf infraroodverwarming ontworpen voor ATEX-toepassingen.

EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs.

Andere ATEX-verwarming werkt door de lucht te verwarmen, terwijl EHSAFE direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige gebieden.

Subsidie infrarood panelen

Bij investeren in industriële stralers kan je in aanmerking komen voor subsidie. Dit in de vorm van fiscale voordelen middels kleine investeringsaftrek KIA en de Energie Investeringsaftrek EIA. Investeer in werkplek verwarmen infrarood, een loods verwarming of verwarming industriehal  en geniet van een hoog fiscaal voordeel. 

De EIA subsidie Energie-investeringsaftrek is voor iedere ondernemer die investeert in nieuwe bedrijfsmiddelen die als energie-investeringen worden gezien. Dit zijn infrarood panelen, maar ook bijvoorbeeld zonnepanelen en windmolens.

De KIA subsidie kleinschaligheidsaftrek is maximaal 28% van het investeringsbedrag tot een maximum bedrag dat de overheid ieder jaar vaststelt. Een combinatie van de KIA en EIA kan tot een extra investeringsaftrek leiden van zo’n 80%. Kies voor infrarood verwarming industrie en wij helpen je met een subsidieaanvraag. Hoe kan ik subsidie aanvragen?

industriele-verwarming

Loods verwarmen

Loods verwarmen, wij leveren industriële verwarming voor gebruik in opslag- en voorraad loodsen. Maar ook om jevoorraad en verpakkingen te beschermen tegen overmatig vocht en kou.

Onze verwarming loods bereikt direct hun volledige vermogen zonder verkwistende opwarm periode of inschakel tijd. Controlesystemen maken aanpassing van de warmteafgifte mogelijk.

Bij koud weer, laat je slechts een deel van de verwarming branden en houd je de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel. Hiermee bescherm je jouw producten en apparatuur met minimale energiekosten.

Met onze industriële verwarming infrarood verwarming loods is het niet nodig om de gehele ruimte te verwarmen. De afstraling van onze loods verwarming kan precies worden gericht waar je het nodig hebt. Loodsverwarming zal In tegenstelling tot traditionele vormen van luchtverwarming, de warmte niet wegdrijven. Dit maakt onze loods verwarming een zeer efficiënte en economische verwarmingsmethode. Begin met loods verwarmen zonder gas, want je wil ook energiezuiniger worden. Gas prijzen stijgen constant en ook in de toekomst wordt gas niet goedkoper. Een goede loods verwarming heeft een warmtestralers infrarood en is een loods verwarming elektrisch.

Je wilt als bedrijf besparen op energiekosten of overstappen naar de duurzame loods verwarming. Onze industriële verwarming infrarood betekent gasloos, duurzaam en op een efficiënte wijze verwarmen. Start met goedkoop loods verwarmen en vraag een vrijblijvende offerte voor een loods verwarming en infrarood verwarming industrie.

industriele-verwarming

Bedrijfshal verwarmen

Bedrijfshal verwarmen op een effectieve en efficiënte manier door middel van onze infrarood heaters, heatstrip en mobiele verwarming. De beste manier om je bedrijfshal te verwarmen is namelijk met korte golf infrarood straling. 

Industriële verwarming infrarood werkt op een andere manier dan de luchtblazers, die enkel warme lucht in de industriehal blazen. Infrarood stralers warmen niet de lucht op, maar direct de vaste objecten en mensen. Denk hierbij aan de vloer, muren, stellingen en apparatuur. De objecten houden de warmte van de industrie verwarming lang vast.

Het voordeel hierbij is dat korte golf industriële verwarming niet windgevoelig is. Bij een een bedrijfshal verwarmen komt het geregeld voor dat deuren open staan en het pand is vaak ook niet goed geïsoleerd. Met infrarood verwarming industrie heb je hier geen warmteverlies, in tegenstelling tot warmte luchtblazers. Industriële heater geeft bovendien direct warmte. Het verwarmen bedrijfshal, met een elektrische heaters bedrijfshal levert je een besparing op van honderden of duizenden euro’s per jaar op.

Start met bedrijfshal verwarmen zonder gas en begin met duurzame elektrische heaters bedrijfshal. Je behoudt met de infrarood industriële verwarming altijd de juiste aangename en constante temperatuur in je bedrijfspand. Je wilt de koude hal verwarmen, ga voor elektrische verwarming bedrijfshal en bespaar hiermee veel geld.

Hierom noemen wij onze infrarood heaters, elektrische heaters bedrijfshal en infrarood heater bedrijfshal de verwarming van de nu en de toekomst. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een infrarood verwarming bedrijfshal of koop direct een infrarood kachel in onze online winkel.

Bedrijfshal verwarmen Garage met mobiele infrarood verwarming - df
industriele infrarood panelen loods hal bedrijfshal industrie infrarood Subsidie infrarood panelen met Heatstrip

Mobiele infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming met korte golf straling verwarm je precies de werkplek waar de warmte benodigd is. Lokaal verwarmen, flexibele werkplekken en altijd warmte bij de hand. Dat is realiseerbaar met de mobiele infrarood verwarming

De mobiele heaters van industriele verwarming zijn verkrijgbaar in twee modellen. Allereerst een mobiele infrarood verwarming op wielen, welke je ook in hoogte kan verstellen. Je rijdt de heater eenvoudig van de ene werkplek naar de andere. De andere uitvoering heeft een stevig handvat aan de bovenkant. Beiden zijn infrarood verwarming staand en hebben een krachtig infrarood verwarmingspaneel. De industriele verwarming kan ook als kantoorverwarming woorden gebruikt als noodzakelijke bijverwarming.

Beide uitvoering zijn eenvoudig te verplaatsen naar de plek die je wilt verwarmen. Zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Dankzij de IPX6 waarde zijn de mobiele verwarming met industriële heaters waterdicht, stofdicht en bestand tegen koude vriestemperaturen. De verwarming kan je ook buiten laten hangen. Je wilt ook duurzaam verwarmen zonder gas, altijd instant warmte met infrarood verwarming elektrische heater.

Magazijn verwarming

Een magazijn verwarmen middels de korte golf infrarood stralers is zowel een duurzame als ook een efficiente en goedkope manier. Infrarood verwarming magazijn is namelijk zeer geschikt om een bepaalde zone of ruimte direct te verwarmen.

Niet het hele magazijn hoeft verwarmd te worden, enkel en alleen waar het personeel aan het werk is en waar warmte vereist is voor de opslag van bepaalde goederen. Magazijn verwarmen met infrarood verwarming magazijn krijg je warmte waar het echt nodig is en dan ben je zuiniger uit. Bovendien vergroot de infrarood straling van de magazijn verwarming ook het werkcomfort van jouw medewerkers.

Door elektrisch te verwarmen met infrarood verwarming magazijn heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Tevens stoot een  infrarood verwarming industrie geen schadelijke stoffen uit. De hoogwaardige infrarood verwarming is vrij van kunststoffen en elektrostraling. Magazijn verwarming in combinatie met groene stroom wordt er geen CO2 uitgestoten. Stap nu over naar magazijn verwarmen door middel van elektrische verwarming magazijn.

Infrarood verwarming garage

Garagebedrijven stappen steeds vaker over op onze infrarood verwarming garage om stookkosten te verminderen. Garage verwarmen doe je met onze elektrische heater met infrarood stralen.

Een garage is een lastig te verwarmen omdat de deuren vaak worden geopend. Dit zorgt voor enorm verlies van warmte en de toevoer van grote hoeveelheden koude lucht.

Hete luchtblazers zijn luidruchtig en duur in gebruik. Je verliest steeds alle verwarmde lucht zodra de garagedeuren opengaan. Onze infrarood verwarming garage zijn daarom een aantrekkelijk alternatief. Een professionele garage verwarm je met een infrarood verwarming.

Traditionele verwarming in een industriële ruimte werkt niet omdat de lucht wordt verwarmd. Een grote bedrijfshal waar een garagebedrijf is gevestigd en door middel van convectiewarmte verwarmt wordt is een kostbare manier van verwarmen. Vaak zijn grote loodsen, bedrijfshallen, schuren of garages niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht snel naar buiten ontsnapt. 

De warmte van onze infrarood heaters kan niet weglekken wanneer de garagedeuren opengaan. Met infrarood verwarming industrie verbruik je veel minder energie en behoudt je de warmte met de elektrische heaters bedrijfshal. Het is duurzaam verwarmen met onze infrarood heaters.

Onze industriele verwarming is geschikt voor

Industriële verwarming is geschikt voor verschillende toepassingen. Voor assemblage loodsen, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, industriële werkplaatsen, magazijnen, opslag voor goederen, voeding- en levensmiddelen industrie, ATEX-zones, bedrijfshallen, garage werkplaatsen, zware en lichte constructie loodsen. Onze elektrische verwarming met infrarood verwarming heeft de beste goedkeuring en beoordelingen. Start nu met goedkoop werkplaats verwarmen door middels van onze industriele verwarming elektrisch, want een bedrijfshal verwarmen doe je met onze zuinige industriele heaters. Infrarood verwarming industrie is de toekomst.

industriele-verwarming

Werkplaats verwarming

Werkplaats verwarming met een laag energieverbruik en het verwarmt alleen de werkplek. Verwarmen van werkplaats begint bij de beste infrarood verwarming die alleen de werknemers en objecten verwarmt. Een infrarood heater kan tussen de 3 meter en 8 meter hoog worden gehangen en zorgt dat de infrarood stralen perfect op de werkplaats schijnen, net als de zon.

Met de elektrische werkplaats verwarming verlies je geen warmte, zoals bij de traditionele het CV luchtverwarming. Met de werkplaats verwarming infrarood verlies je niets.

De werkplaats verwarming infrarood is gezond voor alle mensen. Het zijn de gezonde stralen van de zon. Je voelt de warmte alsof je lekker buiten staat of zit te werken.

Start met goedkoop werkplaats verwarmen, want de infrarood verwarming is direct warm en het verwarmt de juiste plek. Bespaar veel geld met onze verwarming voor werkplaats en kies voor een infrarood kachel. De verwarming werkplaats met infraroodstraler zorgt voor een lager energieverbruik en het is veel milieuvriendelijker dan verwarmen met gas. 

Alternatieve verwarming voor gas is de elektrische heater, ook wel stralingspaneel of infrarood kachel genoemd. Start met een werkplaats verwarming met infrarood straling. De ultieme werkplaats heater.

Voedsel veilige infrarood verwarming

Onze hygiënische en gemakkelijk te reinigen infrarood stralers van industriele verwarming zorgen voor directe warmte met een druk op de knop.

De gepolijste roestvrijstalen behuizingen van de industriële verwarming kan niet corroderen. Dat is een belangrijk voordeel bij gebruik in keukens en voedselverwerking.

Omdat geen verf- of roestdeeltjes van de infrarood heater kunnen losraken en het element wordt beschermd door een glazen voorplaat, is deze verwarming goedgekeurd door grote voedselproducenten.

Hiermee zijn ze aanbevolen voor commerciële keukens en andere plaatsen waar voedsel en andere eetbare producten worden vervaardigd of getest.

Ons assortiment infrarood verwarming is geschikt als verwarming voor werkplaats en productiehallen van alle soorten en maten:

– Werkplaatsen voor bijvoorbeeld metaalbewerking
– Lichte en zware constructie loodsen
– Houtwerkplaatsen en verwerkende industrie
– Assemblage loodsen
– Opslagruimtes en bijbehorende kantoor units

Verwarmen van werkplaats begint met een veilige industriele verwarming elektrisch en natuurlijk is het een goedkope infrarood verwarming voor je energierekening.

industriele-verwarming

De industriële toepassingen

Industriële verwarming is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals een centrale verwarming industrie. Voor assemblage loodsen, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, industriële werkplaatsen, magazijnen, opslag voor goederen, voeding- en levensmiddelen industrie, ATEX-zones, bedrijfshallen, garage werkplaatsen, zware en lichte constructie loodsen. 

Heb je vragen of wil je meer weten hoe wij jouw industriële pand kunnen verwarmen met infrarood, heater elektrisch, heatstrip heater infrarood of halogeen.

Onze adviseurs geven je graag meer informatie over onze industriële verwarming, loods verwarming en toebehoren. Zoals dimmers, thermostaten en relais kasten. Vraag gratis een offerte aan.

Het is tevens mogelijk om bij jou op locatie langs te komen om het pand te bekijken, waarbij wij direct advies op verwarming industriehal uitbrengen over hoe wij jouw bedrijfsruimte verwarmen, wat voor heater voor werkplaats, verwarming bedrijfsruimte of elektrische heaters bedrijfshal. Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas is de toekomst en we moeten allemaal zo snel mogelijk overstappen naar industriele elektrische verwarming.

Naast de online shop van industriele verwarming, zijn wij gespecialiseerd om klantspecifiek te werken. Op maat gemaakte industrie verwarming zoals infrarood verwarming, infrarood heater, infrarood kachel, heatstrip mobiele verwarming, zodat je bedrijf en medewerkers de beste stralingswarmte ervaren.

Hoe werkt infrarood verwarming werkplaats?

De infrarood verwarming werkplaats warmt heel direct een bepaalde zone op, daar waar het nodig is. Je hoeft daarom niet het hele pand te verwarmen. Dit scheelt enorm in energiekosten.

Infrarood verwarming hoe werkt het?

De infrarood verwarming voor werkplaats straalt direct alle energie uit naar de zone waar de warmte nodig is. Infrarood verwarming verwarmt  dus niet de lucht, maar de objecten en de mensen die zich in het stralingsgebied bevinden. De korte golf infrarood stralen raken de huid. Daardoor krijg je het aangenaam warm.

Infrarood verwarming van industriele verwarming kan je vergelijken met de zonnestralen. Zodra je in de zon loopt voel je de warmte op je huid. Ga je uit de zon, dan voelt het koeler. Zo werken industriële infrarood verwarmingen ook.

Industriële verwarming is niet windgevoelig

Industriële verwarming infrarood verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. De korte golf infrarood stralers zijn zeer krachtig, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten, zoals loodsen en garages. Infrarood stralers leveren een hoog rendement op.  Een verwarming bedrijfsruimte start met infrarood verwarming.

Je wilt als bedrijf besparen op energiekosten of overstappen naar duurzaam elektrisch verwarmen met industriële verwarming. Onze industriële verwarming elektrische heater betekent gasloos, duurzaam en op een efficiënte wijze verwarmen. Je wilt ook een moderne bedrijfshal met de beste stralingswarmte.

Daarnaast behoud je met een infrarood industriële verwarming en verwarming bedrijfshal altijd de juiste aangename en constante temperatuur. Daarom noemen wij onze bedrijfshal heaters de verwarming van de toekomst. Ook geschikt als verwarming buiten, magazijn verwarming, loods verwarming en je kan er iedere grote ruimte elektrisch verwarmen met onze industrie verwarming. Je kan ook kiezen voor hybride infrarood panelen als kantoor verwarming en ook kleine ruimtes met een infrarood verwarming werkplaats te verwarmen.

Duurzaam verwarmen bedrijfshal start met een vrijblijvende offerte voor verwarming werkplaats op te vragen of koop een industriële verwarming in onze online shop.

Is infrarood verwarming schadelijk?

Nee, infrarood verwarming is niet schadelijk, het is juiste gezond. infrarood verwarming met infrarood-C-warmtegolven zijn niet schadelijk voor mensen. De natuurlijke Infrarood-C elektrische kachels, zoals bij de zon, heeft op ons zelfs een therapeutische en ontspannende werking. Het helpt ook mensen met spier- en gewrichtspijn, zoals de infrarood lamp om je rugpijn te verlichten. Infrarood verwarming van industriele verwarming is gezond en helpt je medewerkers gezond te houden. Bedrijfshal verwarmen doe je met een gezonde industriele heater voor werkplaats. Ook voor een loods verwarming of verwarming bedrijfshal wil je alleen de gezonde infrarood verwarming industrie hebben.

Onze warmtestraler is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Vraag een offerte en advies aan voor je bedrijfsverwarming.

Wat is de beste verwarmingsmethode?

De beste industriële heaters die industriele verwarming levert maakt gebruik van korte golf kwarts halogeen infrarood straling. Deze IR-A- straling van de elektrische verwarming dringt zeer goed door in de lucht en werkt altijd, ongeacht de buiten temperatuur. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor industriële en grote ruimtes.

Hoe werkt infrarood verwarming?